ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
23 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Το θετικό momentum

Οι προϋποθέσεις για ακόμη καλύτερες μέρες είναι πολύ καλές

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια διανύει εξαιρετική περίοδο –την καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας- ενώ ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπου στοχεύει στη διατήρηση των σκήπτρων και σε πορεία στην Ευρώπη καλύτερη από την περυσινή. Σύμμαχους της στους συγκεκριμένους στόχους έχει τόσο το momentum όσο και το …λαό της.

Το θετικό momentum είναι αυτό που νιώθει η (κάθε) ομάδα όταν έχει επιτυχίες. Σημαίνει δε το εξής: Να έχει κίνητρα και να προχωρά δυναμικά μπροστά στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων της.

Να έχει κίνητρα και να προχωρά δυναμικά μπροστά στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων της

Τώρα χρειάζεται συνέχεια. Πρέπει να διατηρήσει το momentum και να συνεχίσει να αγωνίζεται με πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων της όπως και με πλήρη αυτοπεποίθηση

 Το momentum στον Κυπριακό ποδοσφαιρικό χώρο είναι αυτή τη στιγμή κατά πολύ υπέρ της Ομόνοιας σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Η δυνατότητα που παρουσιάζεται σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, είναι δυνατόν να χαθεί αν δεν τύχει σωστής εκμετάλλευσης. Γιατί η δυνητικότητα δεν είναι ανοικτή για πάντα.

Αυτό που θα επιδιώξει η Ομόνοια τώρα είναι να διατηρήσει μια ομάδα με ποιότητα και ολοκληρωμένο ρόστερ. Η ακριβεστέρα να βελτιωσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα. Η ομάδα αυτή να δουλεύει πολύ και όταν μονταριστεί και 'όταν όλοι οι παίκτες θα είναι στο επίπεδο που πρέπει, να δούμε -ξανά- πολύ όμορφα πράγματα.

Επίσης μια μεγάλη ομάδα προϋποθέτει στελέχωση από ανθρώπους οξυδερκείς και διαβασμένους. Και αυτό υπάρχει στην Ομόνοια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση