ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Το μεγαλύτερο ματς, αλλά χωρίς επόμενο

Ολότελα συγκεντρωμένη στον τελικό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Τέλειωσε η προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό και είμαστε έτοιμοι». «Όλοι μαζί για ενενήντα λεπτά να καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο».

Αυτές είναι δυο φράσεις από τις χθεσινές δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή που παρουσιάζουν παραστατικά το σκηνικό στην Ομόνοια που διαμορφώνεται από απόψε μέχρι τον τελικό της Τετάρτης.

Στους τελικούς όμως το μόνο που μετράει για μια ομάδα είναι το πώς κερδίζει

Το παιχνίδι που έρχεται δεν είναι μεγάλο παιχνίδι. Είναι το μεγαλύτερο της σεζόν. Το γιατί το έχουμε σημειώσει πολλάκις και ασφαλώς το ξέρει και ο τελευταίος οπαδός της Ομόνοιας. Εννοείται ότι τυχόν κατάκτηση του κυπέλλου δεν θα λειτουργήσει ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κάποιους. Ομως θα φερει μια ψυχολογική τόνωση που τόσο χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Ομόνοια ως οργανισμός (ποδοσφαιριστές, προπονητής, διοίκηση, κόσμος ).

Στους τελικούς όμως το μόνο που μετράει για μια ομάδα είναι το πώς κερδίζει. Άλλο να παίζεις σωστά και άλλο να παίζεις για να κερδίσεις. Πέραν των δεδομένων, (υψηλή αυτοσυγκέντρωση και ενενηντάλεπτη προσπάθεια με ένταση) ,για να αυξήσει μια ομάδα τις πιθανότητές της να κερδίσει,πρέπει να πάει πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι. Επίσης να κερδίσει τις μονομαχίες, Να μην αφήσει ακάλυπτο χώρο μέσα στο γήπεδο να κερδίσει τις δεύτερες μπάλες και να κλείσει τον κάθε αντίπαλο που ενδεχομένως να αποτελέσει απειλή. Είμαστε σίγουροι ότι ο Σωφρόνης Άυγουστή όλα αυτά τα ξέρει καλύτερα από όλους μας. 

Από σήμερα αρχίζει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το ματς της Τετάρτης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση