ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Το φινάλε με 2x2 και η ενίσχυση

Η επιθυμία στο ντέρμπι και η κατεύθυνση του Νορβηγού

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια από το Νοέμβριο και μετά έδειξε πως συνέρχεται -η αλλόκοτη ήττα στον αγώνα με τη Δόξα δεν διαγράφει την εικόνα- δημιουργώντας την αίσθηση ότι ανακάμπτει με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια της σεζόν.

Η ομάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό χωρίς βέβαια να θυμίζει την πραγματική Ομόνοια. Σε αυτό το διάστημα είναι το ίδιο καλή με πέρυσι σε ότι έχει να κάνει με την ανασταλτική λειτουργία, αλλά λιγότερο παραγωγική σε σχέση με την δημιουργία και το γκολ. Ειδικά με το γκολ υπάρχει… θέμα. Ο αριθμός των γκολ (14), που πέτυχε η ομάδα σε σχέση με τους αγώνες που συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα (13) δεν συνάδουν με επίδοση ομάδας υψηλών προδιαγραφών και ασφαλώς δεν συνάδουν με επίδοση ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν έντονη διάθεση και υπερβάλλοντα ζήλο στο να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Κάτι που βλέπει ο κόσμος και εκτιμά. Και φυσικά κάνει αυτό που κάνει σταθερά. Συμπαρίσταται με θέρμη.

Αυτονόητη επιδίωξη της Ομόνοιας είναι να είναι αυτή η νικήτρια

Την Κυριακή διεξάγεται το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Το τελευταίο ματς της χρονιάς.  Η νίκη έχει μεγάλη σημασία και για τις δυο ομάδες. Αυτονόητη επιδίωξη της Ομόνοιας είναι να είναι αυτή η νικήτρια και να συνεχίσει την πορεία που άρχισε από το Νοέμβριο. Οιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, βαθμολογικά, μόνο αρνητικά θα μετρήσει.

Η προσοχή είναι επικεντρωμένη στο ντέρμπι με την ομάδα να υποβάλλεται σε άλλο ένα τεστ κοπώσεως. Όμως υπάρχει και η ενίσχυση. Η ομάδα έχει ανάγκη από ουσιαστικές κινήσεις που θα φρεσκάρουν το ρόστερ, θα ανεβάσουν το επίπεδο και θα βοηθήσουν στην δημιουργία ενός ακόμη πιο ανταγωνιστικού συνόλου.

O Χένινγκ Μπεργκ είναι υποχρεωμένος να επιμείνει στην απόκτηση παικτών που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα.

Όπως έκανε και σε προηγούμενες χειμερινές μεταγραφικές περιόδους με περιορισμένο αριθμό παικτών. Οι Κοστέλ Παντίλιμον, Νταβίντ Ακιντόλα και Μάρκο Τσέποβιτς -ασχέτως αν φέτος είναι κάτω από τις δυνατότητες του- είναι τα απτά παραδείγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση