ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
26 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Τι δεν επαναλαμβάνεται…

Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα και της μένουν πέντε μόλις βήματα για το τέλος

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε διαχείριση ως μεγάλη ομάδα και να αρχίσουμε προετοιμασία για το επόμενο. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Οι διαφορές είναι μικρές. Επικεντρωνόμαστε στην δική μας δουλειά».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μετά το χθεσινό ματς του Τσιρείου που κατέληξε σε ήττα για την Ομόνοια.

Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος στεναχωρήθηκε γιατί στην πλειοψηφία του πίστευε –δικαιολογημένα- ότι η ομάδα του θα κέρδιζε ή τουλάχιστον δεν θα έχανε

Ακριβώς περί αυτού πρόκειται και δεν θα διαφωνήσουμε ούτε κατ’ελάχιστον. Αυτό που έχει να κάνει η Ομόνοια είναι να συμπεριφερθεί ...ως εαυτήν. Να διαχειριστεί τα πράγματα ως μεγάλη ομάδα. Ως διεκδικήτρια του τίτλου.

Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος στεναχωρήθηκε γιατί στην πλειοψηφία του πίστευε –δικαιολογημένα- ότι η ομάδα του θα κέρδιζε, ή τουλάχιστον δεν θα έχανε. Και όχι μόνο έχασε, αλλά έχασε στις καθυστερήσεις ένα ματς που με βάση ότι είδαμε, κάλλιστα θα μπορούσε να έχει αντίθετη τροπή.

Ναι, η ομάδα δεν είχε γενικά απόδοση ανάλογη με τη σημασία του αγώνα. Ειδικότερα, η σημασία του αγώνα δεν ...ταίριαζε με την πολύ απερίσκεπτη πράξη του Τόμας Χούμποτσαν, που με την  αποβολή του, αδικαιολόγητα φόρτωσε την ομάδα με βάρος που -αποδείχθηκε ότι-  ήταν ασήκωτο, ούτε με την εκνευριστική ολιγωρία του Φώτη Παπουλή, που μόνος με το Γιοβάνοβιτς, ουσιαστικά, του έκανε τη μπάλα…δώρο.

Αυτά δεν ….επαναλαμβάνονται στα ματς που έρχονται γιατί η Ομόνοια θα πει για καλά αντίο στο πρωτάθλημα, διαπράττουσα αυτοχειριασμό.

Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται, ούτε η βεβιασμένη και άστοχη κριτική, ούτε τα επιφανειακά συμπεράσματα της παρούσας (κακιάς) στιγμής, ούτε το μιζέριασμα, ούτε οι αφορισμοί, ούτε ο πανικός.

 Ανασύνταξη δυνάμεων, διόρθωση λαθών, καθάρισμα του μυαλού και φουλ  για νίκες. Ο τίτλος είναι στα δικά της πόδια. Θυμίζουμε, πέντε είναι τα ματς που μένουν. Όχι περισσότερα...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση