ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Θα επανέλθει;

Αυτό είναι το καίριο ερώτημα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα άλλαξε το σκηνικό στην ομάδα. Ένα σκηνικό, που είχε θετική όψη με τα συνεχή καλά αποτελέσματα – τέσσερις συνεχόμενες νίκες με Απόλλωνα, ΕΝΠ, Δόξα, ΑΕΛ-και έδινε προοπτική Ευρώπης με τον κόσμο να αλλάζει –δικαιολογημένα- διάθεση. Και να τρέφει ελπίδες. Προχθές διατέθηκαν στο ΓΣΠ 8,152 εισιτήρια. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν η Ομόνοια κέρδιζε τη Νέα Σαλαμίνα. Αν…

 Οι μετεγγραφές που δεν έγιναν ( ο Ισμαήλ Σράντι δεν έχει παίξει ούτε λεπτό ενώ και στο επόμενο ματς να αγωνιστεί ών σε φουλ ετοιμότητα είναι δύσκολο να προσφέρει ουσιαστικά γιατί είναι εκτός ρυθμού) αλλά και αυτή (η μετεγγραφή), ή αυτές που θα ακολουθήσουν στο …90΄ -αν γίνουν- είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν την εικόνα. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, ενώ η ομάδα έχει ήδη πληρώσει το κόστος της ανεξήγητης –για τον κόσμο- καθυστέρησης στην πραγματοποίηση μετεγγραφών.

Υπάρχει μπροστά στην Ομόνοια ένας ανηφορικός δρόμος με δύσκολα ματς

Αυτήν τη στιγμή η Ομόνοια δεν έχει μόνο ποιοτικά κενό αλλά και ποσοτικά, (Κακουλής και Χούπερ είναι εκτός δράσης).  Και αυτό δεν θα  ισχύει μόνο για το επόμενο ματς. Φανταστείτε –φανταστείτε επαναλαμβάνω - στο επόμενο ματς, (το απεύχομαι βέβαια), να υπάρξει άλλος ένας σοβαρός τραυματισμός.

Υπάρχει μπροστά στην Ομόνοια ένας ανηφορικός δρόμος με δύσκολα ματς (Ανόρθωση, Άρης, Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ, Καρμιώτισσα) και η ομάδα θα προσπαθήσει τουλάχιστον να κρατήσει αυτό που έφτιαξε πριν την οδυνηρή ήττα με τη Νέα Σαλαμίνα. για να μπει στην εξάδα. Φυσικά υπάρχει και το κύπελλο. Σήμερα μαθαίνει αντίπαλο.

Το «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα ένα σημαντικό check-point (μέχρι το επόμενο).

Το τριφύλλι θα συνέλθει και θα επανέλθει; Ιδού το ερώτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση