ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τέσσερις λόγοι νίκης

Γιατί αύριο πρέπει να πετύχει το καλύτερο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια πέτυχε το περασμένο Σάββατο νίκη επί του Εθνικού. Νίκη που την είχε ανάγκη, ενώ ερχόταν και από την πρώτη της ήττα. Οι τρεις βαθμοί την βοηθούν να βρίσκεται κοντά στην πρώτη θέση, αλλά και να διατηρεί ηρεμία. Κάτι που το έχει ανάγκη.

Είχε δε στη δύναμη της, έναν ποδοσφαιριστή που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Αυτός ήταν ο Λοΐζος Λοΐζου Ο νεαρός ισοφάρισε, έβγαλε αντίπαλο …νοκ άουτ, (τον ανάγκασε να του κάνει δυο φάουλ), μοίραζε την μπάλα και μάρκαρε.

Για την Ομόνοια υπάρχουν περισσότεροι από έναν λόγοι για να πετύχει το καλύτερο στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κατά του Οθέλλου. Ο κυριότερος λόγος νίκης είναι, αναντίλεκτα, το να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, παραμένουσα σε περίοπτη θέση στον πίνακα.

Δεύτερος λόγος επικράτησης είναι το να παραμείνει αλώβητη μέσα στο παιχνίδι των φετινών της διεκδικήσεων. Επί πλέον πρέπει  να καταφέρει να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη για να πείσει -επί τέλους- ότι μπορεί να το κάνει. Δεν είναι θέμα στατιστικής, αλλά ουσίας. Και εμπιστοσύνης του κόσμου. Γενικώς. Όχι μόνο των οπαδών της. Δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη που στέφεται πρωταθλήτρια χωρίς να καταφέρει να κερδίσει δυο συνεχόμενα ματς.

Πριν την τρέχουσα τετράδα αγώνων έχει λεχθεί και γραφεί ότι δίνεται ευκαιρία να χτιστεί νικηφόρο σερί. Έγινε η αρχή με τον Εθνικό Άχνας και αύριο αναζητείται το δεύτερο βήμα προς επιμήκυνση του σερί. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος. Ένα σοβαρό, ομοιογενές σύνολο, που ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ανδρόνικου Κακουλλή όπως και του Βέλικο Σίμιτς που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προπονηθεί κανονικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση