ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Στρατηγική «μηδενικού κινδύνου»

Έχει αποκτήσει μέχρι τώρα μόνο… γνώριμους

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Στρατηγική «μηδενικού κινδύνου» εφαρμόζουν -μέχρι τώρα τουλάχιστον- στις μετεγγραφές στην Ομόνοια. Εννοείται ότι μηδενικός κίνδυνος στις μετεγγραφές δεν υπάρχει (όπως δεν υπάρχει ούτε στον covid19, αν δεν υπάρξει εμβόλιο και εμβολιαστούν όλοι, γιατί αν υπάρχουν άνθρωποι που ανεξήγητα κατά την προσωπική μου άποψη αρνούνται το εμβόλιο τότε η ανασφάλεια θα συνεχιστεί) αλλά στο «τριφύλλι» με τις μέχρι τώρα μετεγγραφές κινούνται σε αυτήν την τροχιά.

Όχι βεβαίως του (ανέφικτου) «μηδενικού κινδύνου» αλλά αυτήν του εφικτού, που λέγεται επικράτηση καθεστώτος μέγιστης δυνατής ασφάλειας στις κινήσεις ενίσχυσης.

Εντάσσουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν και ειδικότερα γνωρίζουν τι να περιμένουν από αυτούς

Εντάσσουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν και ειδικότερα γνωρίζουν τι να περιμένουν από αυτούς. Είναι βέβαια γεγονός ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοση του από τη μια σεζόν στη άλλη, αλλά αυτά…συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Και δεν υπάρχει κανείς με μαντικές ικανότητες που να γνωρίζει το πότε ένας ποδοσφαιριστής θα κάνει καλή, ή κακή χρονιά.

Φώτης Παπουλής, Κίκο και Μίκαλ Ντούρις είναι τα μέχρι στιγμής αποκτήματα της ομάδας. Όλοι, ποδοσφαιριστές με τριβή στα Κυπριακά ποδοσφαιρικά δρώμενα και φυσικά με παραστάσεις που αντικειμενικά απαλείφουν τη διαδικασία ένταξης των σε νέο περιβάλλον. Αυτό αποτελεί βέβαια όπλο για τους ίδιους αλλά και την Ομόνοια στην προσπάθεια να αφομοιωθεί εκ μέρους των ο τρόπος παιχνιδιού και η φιλοσοφία της ομάδας. Το αν θα… ευδοκιμήσουν στη νέα τους ομάδα  θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό δεν γίνεται πάντα;

Με βάση τα πιο πάνω, προφανώς γίνεται  απόλυτα αντιληπτή η υπερβολική επιμονή που επιδεικνύεται από το «τριφύλλι» στην απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα. Ένα μετεγγραφικό σήριαλ που ξεπέρασε κάθε …προσδοκία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση