ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Στο χέρι τους είναι

Καλούνται οι παίκτες να δείξουν ότι, ναι, μπορούν να ανταποκριθούν στην προσπάθεια για Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια θέλει να κάνει το three peat στο κύπελλο, αλλά αυτή η επιδίωξη, ας περιμένει. Για την ώρα, προηγείται η προσπάθεια για εξασφάλιση του εισιτήριου για την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω πρωταθλήματος. Αυτή την στιγμή βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την 3η θέση και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Αυτή η προσπάθεια περνά μέσα από το Σαββατιάτικο ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Απαντες είναι επικεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα επιβάλλεται να ψάξει τη νίκη, για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μείνει ζωντανή στην υπόθεση Ευρώπης. Έτσι ακριβώς. Η ομάδα παρά τα μύρια όσα έχει περάσει λόγω του κάκιστου σχεδιασμού του καλοκαιριού, διεκδικεί θέση στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές- ανεξαρτήτως δυνατοτήτων και προσφοράς εκάστου- είναι οι τελευταίοι που φταίνε για τις γκέλες στο σχεδιασμό και την παρουσία τριών(!) προπονητών στον πάγκο μέσα σε μια σεζόν.

Δεν θα έχουν μαζί τους τη φωνή, το πάθος και την ενέργειά του κόσμου τους

Είναι αλήθεια ότι αυτοί οι παίκτες έχουν ακούσει πολλά. Άλλα δικαίως, άλλα αδίκως. Αυτή τη στιγμή διεκδικούν Ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Παρά το ότι έχασαν από την ΑΕΚ και έγινε βήμα προς τα πίσω, οι ελπίδες είναι ζωντανές.

Δεν θα έχουν μαζί τους τη φωνή, το πάθος και την ενέργειά του κόσμου τους. Αυτά θα τα έχει  ο αντίπαλος. Είναι όμως αναγκαίο να τα δώσουν όλα για να κυνηγήσουν κάθε πιθανότητα να κερδίσουν το ματς και να δείξουν σε όλους ότι αξίζουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο χέρι τους είναι…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση