ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Πυροβολεί τα πόδια της πιο γρήγορα από τους αντίπαλους!

Άκρως λυπηρό αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο να είναι έξω φρενών για την κατάσταση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Αυτή η Ομόνοια, η φετινή (και όχι μόνο) ανεκδιήγητη στη συμπεριφορά -στη σφαίρα της ενίσχυσης - Ομόνοια πυροβολεί τα πόδια της ! Η ατυχία της, αλλά συνάμα και …τραγικότητα, των πραγμάτων είναι ότι ευστοχεί.

Γιατί τις περισσότερες φορές δεν έχει την ικανότητα, ή την εύνοια των συγκυριών, αν θέλετε, σε ένα ματς να βγαίνει αλώβητη από καταστάσεις  αρνητικές γιαυτήν. Κι έτσι δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι θετικό στη συνέχεια.

Όλες αυτές οι λανθασμένες επιλογές, οι αστοχίες και οι ανεξήγητες, ( για όλο τον κόσμο της που ανησυχεί σφόδρα ), καθυστερήσεις στην ενίσχυση ( ο μήνας έχει 23 και η ομάδα που κατά τις δηλώσεις των ανθρώπων της  διεκδικεί τον τίτλο, ενέταξε στη δύναμη της μόνον έναν τερματοφύλακα, το Μιχάλη Παπαστυλιανού και αυτόν μετά από μια σειρά ασυνήθιστων ποδοσφαιρικών συμπτώσεων) σαν μπούμερανγκ επιστρέφουν επάνω της γιατί τα λάθη στη ζωή – και στον αθλητισμό βεβαίως - επιφέρουν συνέπειες. Και όσο πιο σοβαρό είναι το λάθος που διαπράττεται, τόσο πιο βλαβερές είναι οι συνέπειες για αυτόν που το διαπράττει.

Αυτήν τη στιγμή η Ομόνοια σε μια σειρά κρίσιμων αγώνων που έρχονται είναι «γυμνή»

Όσοι τα πόδια τους πυροβολούν, κατά κανόνα καταρρέουν χωρίς καν να προλάβουν να το καταλάβουν. Αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει, στο βαθμό που πρέπει, στο επίπεδο που πρέπει είναι αρκετά πιθανό ότι θα δεις μια σεζόν που προμηνυόταν θετική να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Αυτήν τη στιγμή η Ομόνοια σε μια σειρά  κρίσιμων αγώνων που έρχονται είναι «γυμνή». Και δεν της φταίει κανείς άλλος παρά μόνο ο εαυτός της. Τώρα που το σκέφτομαι, στην υποθετική περίπτωση που άπαντες οι ανταγωνιστές της στο πρωτάθλημα αποφάσιζαν να εκπονήσουν ένα σχέδιο εναντίον της έτσι ώστε να την αποδυναμώσουν, δεν θα τα κατάφερναν τόσο καλά όσο τα κατάφερε η ίδια με τις δικές της ενέργειες ή   τις ...μη ενέργειες της.  Η  Ομόνοια  πυροβολεί τα πόδια της πιο γρήγορα από τους αντιπάλους!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση