ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Πάνω από τον πήχη

Ο κόσμος απαιτεί ψηλή επίδοση στο σχεδιασμό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

To συναίσθημα της αδημονίας για τον ερχομό νέων ποδοσφαιριστών είναι το κυρίαρχο ανάμεσα στον κόσμο της Ομόνοιας.

Ο Εβάντρο Κόστα, ο Γιάννης Μασούρας, (που ανήκουν πια στην ομάδα), αλλά και κάποιοι άλλοι παίκτες που εμφανίστηκαν ή  εμφανίζονται στα ΜΜΕ ως υποψήφιοι προς απόκτηση, με περισσότερες, λιγότερες ή και μηδενικές πιθανότητες προς τούτο, διαμορφώνουν τις έως τώρα … ενασχολήσεις του κόσμου της ομάδας.

Εμείς από την πλευρά μας ως δημοσιογράφοι που καλύπτουμε το ρεπορτάζ εισπράττουμε την αγωνία που έχει ο κόσμος, στην προσπάθεια του, είτε μέσω μηνυμάτων, είτε μέσω τηλεφωνημάτων προκειμένου να ρωτήσει, να ψάξει και να μάθει για το πότε θα γίνουν γνωστά και άλλα αποκτήματα.

 Η ψυχολογία του κόσμου σε αυτό το στάδιο δεν είναι διόλου παράξενη, αλλά επειδή πρόκειται για τον κόσμο της Ομόνοιας, πέραν της περιέργειας και της αγωνίας, εμπεριέχει και ένα σημαντικό βαθμό φοβίας λόγω των καθυστερήσεων και των αποτυχιών των προηγούμενων χρόνων.

Το μόνο που μπορούμε και επιβάλλεται να κάνουμε και εμείς ως δημοσιογράφοι αλλά και οι οπαδοί είναι τα εξής: Να περιμένουμε για τις τελικές κινήσεις ελπίζοντας ότι οι υπεύθυνοι θα τηρήσουν την λογική του χρονοδιαγράμματος απόκτησης παικτών. Αλλά κυρίως –προσέξτε το αυτό, γιατί έχει πάρα πολύ καιρό να συμβεί στην Ομόνοια - να περάσουν πάνω από τον πήχη στις επιλογές τους. Και είναι όντως ψηλά ο πήχης. Πολύ ψηλά…

Με άλλα λόγια το ζητούμενο είναι η έγκαιρη απόκτηση παικτών και η ουσιαστική ενίσχυση του «τριφυλλιού».
Ο μήνας έχει 14, η προετοιμασία για τη νέα σεζόν αρχίζει σε δέκα μέρες η δε προεργασία με βάση την επίσημη θέση έχει αρχίσει από το Μάρτιο.

ΥΓ. Στην Ομόνοια, αποδεδειγμένα υπάρχει εμπιστοσύνη στην ικανότητα και κυρίως στην προοπτική εξέλιξης προς τους Κύπριους παίκτες.  Αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να το δούμε να συνεχίζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση