ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Όταν το τρένο είναι στις ράγες…

Ο κόσμος δεν διαμαρτύρεται, γιατί έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα σχεδιασμού

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δεν ξέρουμε τι έγινε «κείνο το τραίνο που έβλεπε τ’ άλλα τραίνα να περνούν», που τραγουδούσε ο Γιάννης Αγγελάκας με το συγκρότημα ορόσημο της ελληνικής ροκ, τις «Τρύπες»

Το πανίσχυρο πράσινο τραίνο όμως έχει ξαναμπεί στις ράγες… Η αποτυχία των προηγούμενων ετών δεν οφειλόταν σε κάποια συνομωσία του σύμπαντος ή έστω του ιμπεριαλισμού. Είχε αιτίες. Αυτές οι αιτίες όμως απαλείφθηκαν σταδιακά από το 2018 και μετά.

Επί μέρους στόχος είναι να ολοκληρωθεί ένα μεγάλο ποσοστό (το 90% ας πούμε) των μεταγραφών μέχρι τις 20 Ιουλίου

 Η μετεγγραφή του Μπρούνο Φελίπε ανακοινώθηκε από την Ομόνοια ανήμερα των γενεθλίων της, στις 4 Ιουνίου. Από τότε μεσολάβησαν πολλές ημέρες χωρίς να προκύψει νέα μετεγγραφική κίνηση από τους πράσινους, γεγονός που κρατά σε κατάσταση αδημονίας τους οπαδούς

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή έξι διαθέσιμες θέσεις στον κατάλογο Α,. ενώ ενδέχεται να γίνουν και προσθήκες για τον κατάλογο Β.

Όπως αναφέρθηκε πολλάκις η απόκτηση παικτών των οποίων η ποιότητα, το όνομα και η ικανότητα θα βοηθήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, αποτελεί τον βασικό στόχο.

.Επί μέρους στόχος είναι να ολοκληρωθεί ένα μεγάλο ποσοστό (το 90% ας πούμε) των μεταγραφών μέχρι τις 20 Ιουλίου που θα αρχίσει η βασική προετοιμασία.

Επανερχόμαστε στο …πράσινο τρένο. Ενώ έχει ανακοινωθεί μια μετεγγραφή μέχρι τώρα – πριν από 19 μέρες - δεν υπάρχει κριτική, ούτε καν γκρίνια ή δυσφορία από τον κόσμο. Αυτό διαπιστώνεται από μια περιδιάβαση στα ΜΚΔ, αλλά και στη φυσική (πρόσωπο με πρόσωπο) επικοινωνία, των οπαδών που εκφράζεται με συζητήσεις σε διάφορα στέκια.

Αναφέρουμε πρώτα τα ΜΚΔ γιατί –δυστυχώς - στη ζωή μας κυριαρχούν οι …ανέπαφες επαφές. Αυτό ως παρένθεση.

Ο κόσμος δεν διαμαρτύρεται, γιατί έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα σχεδιασμού γιατί έχει συνηθίσει σε ένα βαθμό-από άλλες χρονιές- μια κάποια αργοπορία αλλά και γιατί νοιώθει ικανοποίηση για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Δεν διαμαρτύρεται όμως κυρίως γιατί  βλέπει το τρένο να είναι  εδώ και μιία τριετία σταθερά στις ράγες σφυρίζοντας σε κάθε… επιτυχία.

Σε κάθε περίπτωση αυτά τα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα αφού θα ξεκαθαρίσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ανοικτά μέτωπα. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν για παίκτη που θεωρείται «κλειστός»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση