ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Οι καθαρές και ξάστερες κουβέντες

Αυτές θα τελειώσουν το «παιχνίδι»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, σενάρια επί σεναρίων. Αυτό είναι το  παρόν σκηνικό που αφορά το πακέτο των μετοχών της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας.

Ο νυν επενδυτής και ιδιoκτήτης της εταιρείας, εκατομμυριούχος Σταύρος Παπασταύρου έχει εκφράσει πρόθεση πώλησης των μετοχών της εταιρείας και ο δισεκατομμυριούχος Τζον Χριστοδούλου, (η περιουσία του εκτιμάται σε €2,1 δισεκατομμύρια!), σε ρόλο μελλοντικού επενδυτή έχει εκφράσει πρόθεση αγοράς.

Επί πλέον, υπενθυμίζεται ότι ο νυν επενδυτής είναι αμιγώς επενδυτής, ενώ ο υποψήφιος επενδυτής είναι και οπαδός της Ομόνοιας.

Για την ώρα δεν υπάρχει λευκός καπνός. Ούτε έχει γίνει κατ’ιδιαν συνάντηση μεταξύ των δυο ανδρών. Το επιτελείο του υποψήφιου επενδυτή (νομικοί, λογιστές) δεν έχει ακόμη συμπληρώσει το έργο του ελέγχου. Είναι κατανοητό το να μην υπάρχει καμία πληροφόρηση, είτε από τη μία μεριά, είτε από την άλλη. Είτε από το σωματείο.

Αναφερόμαστε σε συμφωνία που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσό που θα αλλάξει χέρια –αν βέβαια αυτό γίνει- στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Άρα διαρροές είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξουν. Εκτός αν είναι σκόπιμες.

Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να μαθαίνει πληροφορίες και να τις μεταφέρει στο κοινό. Οι δικές μας πληροφορίες επί του θέματος αναφέρουν ότι έχει διανυθεί δρόμος, αλλά υπάρχουν ακόμη εμπόδια για να κλείσει η συμφωνία.

Όμως άλλο πράγμα είναι οι πληροφορίες του κάθε δημοσιογράφου, (είτε έγκυρες είτε μη), και άλλο πράγμα η επίσημη τοποθέτηση, οι καθαρές και ξάστερες κουβέντες, ώστε όλοι να γνωρίζουν υπεύθυνα τι θα γίνει. Αν δηλαδή ο Τζον Χριστοδούλου θα  θέσει υπό τον έλεγχό του το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, ή όχι.

Αν αυτό γίνει, από κει και πέρα και ξέχωρα από τα της ανακοίνωσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένουμε και την τοποθέτηση από τον Τζον Χριστοδούλου (αν αυτή βέβαια υπάρξει με βάση τις εξελίξεις είτε από τον ίδιο είτε από κοινού με το σωματείο ), η οποία θα πρέπει να ρίξει εκείνη το... φως στο τι προβλέπει η συμφωνία. Σε άλλη ανακοίνωση θα θέλουμε να δούμε ποια είναι τα σχέδια του για την Ομόνοια.

Εκείνο που θέλει ο κόσμος της δημοφιλέστερης ομάδας του τόπου είναι να διατηρεί ελπίδα και αισιοδοξία έτσι ώστε με δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, η ομάδα να γίνεται πιο δυνατή για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά της.

ΥΓ. Το σημαντικό δεν είναι πως αρχίζει το παιχνίδι, αλλά πως τελειώνει. Και στην περίπτωση μας το παιχνίδι ακόμη παίζεται.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση