ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Οι δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες

Όταν θα έλθουν, η ομάδα να είναι έτοιμη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Έκλεισε και αυτή η περίοδος αγώνων για το «τριφύλλι». Ο απολογισμός είναι θετικός, λαμβανομένης υπ’όψη της δυσκολίας των αγώνων, ενώ η προοπτική της ομάδας εξακολουθεί να είναι καλή.

Ασφαλώς και δεν είναι ευχάριστο το γεγονός ότι η Ομόνοια πηγαίνει σε άλλη μία διακοπή μέσα σε κλίμα αρνητικής αύρας. Οι διακοπές ανέκαθεν, ( ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που τις ακολουθούν κάθε φορά), δεν ωφελούν την Ομόνοια γιατί εν διαρκή υπάρχουν πολλές απουσίες διεθνών και είναι φυσικό επόμενο ο προπονητής να μην είναι ποτέ σε θέση να κάνει τη δουλειά του όπως θα ήθελε.

Όσον αφορά το ματς με την Ανόρθωση να ξανατονίσουμε ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα έκανε θετική εμφάνιση, ενώ στο δεύτερο ήταν υποτονική. Στην επανάληψη έσβησαν όλα χωρίς να έχουμε απάντηση στο γιατί. Ήταν πνευματικό και ένα άγχος για το αποτέλεσμα; Ήταν σωματικό; Η η απουσία δυο βασικών παικτών επιβάρυνε περισσότερο τα πράγματα όσο περνούσε ο χρόνος ; Το πιθανότερο είναι το τελευταίο.

Με βάση τούτο και βλέποντας μπροστά –γιατί προς τα κει αναγκαστικά στρέφεται το βλέμμα - είναι φυσιολογικό ότι όταν θα έρθουν οι περεταίρω τιμωρίες, όταν θα έρθουν και άλλοι τραυματισμοί, όταν θα έρθει η επιβάρυνση από πολλά ματς, όταν έρθει το Κόπα Άφρικα –προ των πυλών είναι ήδη αυτός ο θεσμός - και όταν θα κρίνονται οι στόχοι στους πολύ δύσκολους και απαιτητικούς ανοιξιάτικους μήνες, τότε η ομάδα θα πρέπει να μπορεί να είναι πιο έτοιμη, με πιο πολλούς διαθέσιμους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Βλέπουμε όλοι ότι διεξάγεται ένα πρωτάθλημα με πολλά ντέρμπι και αρκετές απώλειες βαθμών. Ντέρμπι μαζεμένα θα υπάρχουν και στο τέλος της σεζόν όπου και πάλι 3-4 ομάδες θα διεκδικούν τίτλο.

Άρα …ετοιμότητα, ετοιμότητα, ετοιμότητα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση