ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο Μπρούνο και το ισχυρό όπλο

Έκλεισε το πρώτο μέτωπο και συνεχίζει…δυνατή

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Μετά τον τελικό του κυπέλλου εκτός των αποχωρήσεων, έτερον ουδέν. Αυτό ήταν το δεδομένο για την Ομόνοια στο πεδίο της ενίσχυσης μέχρι προχθές βράδυ. Που ανακοινώθηκε ο Μπρούνο Φελίπε.. Όνομα που κυκλοφόρησε την τελευταία διετία για το τριφύλλι αλλά τώρα κατάφεραν οι« πράσινοι» να τον εντάξουν στο ρόστερ για να πορευτούν μαζί για τα επόμενα δυο χρόνια. Ένα μέτωπο έκλεισε.

Ένα όνομα …αποδεκτό από άπαντες. Ένας ποδοσφαιριστής, που με βάση το βιογραφικό του, αλλά και τις αγωνιστικές παραστάσεις που έχουμε ενώπιον μας, είναι του επιπέδου εκείνου που είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την Ομόνοια να υλοποιήσει στόχους σε Κύπρο και Ευρώπη. Είναι παίκτης up to standard που λένε και οι Άγγλοι.

Ο κόσμος της ομάδας, που είναι ευχαριστημένος, βρίσκει απολύτως λογικό το ότι η ομάδα μετρά μια μετεγγραφή μέχρι τώρα. Λογικό, γιατί είναι νωρίς ακόμη. Το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι πέφτει κάπως αργά σε σχέση με άλλες χρονιές. Συζητήσεις, επαφές, πρώτες και...δεύτερες διαπραγματεύσεις είναι αυτήν τη χρονική περίοδο καθημερινό φαινόμενο και συντόμως αναμένονται και άλλες προσθήκες.

 Οι μετεγγραφές ειδικά αυτή του φορ –για τους λόγους που ξέρουμε- θα πρέπει να παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή «ασφάλεια». Απόλυτα «ασφαλής» δεν μπορεί να είναι καμία μετεγγραφή ποτέ και πουθενά στο ποδόσφαιρο.

Όμως στην Ομόνοια υπάρχει ένα ισχυρό όπλο. Με βάση τα μεγέθη του ημέτερου ποδοσφαιρικού μικρόκοσμου το σωματείο διαθέτει την οικονομική ισχύ -πιθανότατα την περισσότερη από το κάθε άλλο σωματείο- ώστε να αποκτήσει όχι ποδοσφαιριστές παρέχοντες απόλυτη «ασφάλεια», αλλά αξιόπιστους ποδοσφαιριστές που θα τη βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων της. Αυτό έχει κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν, εκμεταλλευόμενη -και- το συγκεκριμένο όπλο. Η μετεγγραφή του Μπρούνο Φελίπε για παράδειγμα εκτιμάται ως τέτοια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση