ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Να βάλει αφύπνιση!

Ο κόσμος περιμένει τη βελτίωση που συνεχώς …αναβάλλεται

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Τρία ματς πρωταθλήματος, 5 χαμένοι βαθμοί, 4 γκολ υπέρ - ένα με κτύπημα πέναλτι, ένα αυτογκόλ και ένα στο 97’ – και  4 γκολ κατά. Αυτός είναι ο αποκαρδιωτικός απολογισμός της Ομόνοιας στα μέχρι τώρα ματς του πρωταθλήματος.

Από πλευράς αγωνιστικής παρουσίας…πενία. Όταν λέμε «πενία», τον όρο τον θέτουμε όχι γενικώς, αλλά για τα standards ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Η περσινή πρωταθλήτρια, για την ώρα, πόρρω απέχει από ομάδα που έχει στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων. Η Ομόνοια συνεχίζει να διαπράττει λάθη στην άμυνα, να παίζει αντιπαραγωγικά και να διατηρεί μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Επίσης οι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν φρεσκάδα, ενώ δυσκολεύονται να κερδίσουν μονομαχίες.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν φρεσκάδα, ενώ δυσκολεύονται να κερδίσουν μονομαχίες

Η απουσία παικτών για κάθε σοβαρό άνθρωπο δεν αποτελεί δικαιολογία.

Ο κόσμος από την αρχή της χρονιάς-πλην της περίπτωσης του αγώνα με την Αντβερπ στο ΓΣΠ- …περιμένει. Περιμένει την ομάδα του να αφυπνιστεί και να παίξει το ποδόσφαιρο που αντιπροσωπεύει το υλικό που την αποτελεί. Όλοι, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, συμφωνούν σε ένα πράγμα. Ότι η Ομόνοια δεν παρουσιάζει το ποδόσφαιρο που αρμόζει στις δυνατότητες της. Αν όλοι αυτοί πέφτουν έξω, τότε σε κάποια στιγμή που θα διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας κάτι τέτοιο, να προβούν όλοι –και εμείς μαζί- σε ομαδική παραδοχή του λάθους.

Αυτό που επιβάλλεται άμεσα είναι η αφύπνιση. Ας γίνει η αρχή στον αγώνα με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Κλείνουν στόματα

Κλείνουν στόματα

Όποιος από δω και μπρος μιλήσει για διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο κινδυνεύει να χαρακτηριστεί έως και ηλίθιος
Πέτρος Παπαγιώργης