ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται

Όπως λένε και στο γνωστό άσμα οι αδελφοί Κατσιμίχα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια μετά και τη χθεσινή συντριβή –τη δεύτερη μετά από αυτήν με το ΑΠΟΕΛ- μοιάζει με καζάνι που βράζει, Οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας που ήταν στο γήπεδο αποχώρησαν, γιατί δεν άντεχαν να βλέπουν το αδιανόητα κακό θέαμα. Άπαντες όμως οι οπαδοί της ομάδα πνέουν τα μένεα κατά της διοίκησης και απαιτούν την παραίτηση Σίμου Ταραπουλούζη και Γιανίκ Φερέρα, οι οποίοι έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν είχε φθάσει ποτέ στο παρελθόν από την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Σταύρο Παπασταύρου. και μετά.

Η Ομόνοια πληρώνει λάθη που έγιναν στο χτίσιμο της . Λάθη απ' αυτά που δεν είναι εύκολο να διορθώσεις στη διάρκεια της σεζόν

Η πορεία στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί το περασμένο καλοκαίρι. Ειδικά μετά την κατάκτηση του κυπέλου και την πρόκριση σε ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ.

Το θέμα για την Ομόνοια είναι, πρωτίστως, και πάνω απ' όλα τα δικά της προβλήματα. Αυτά που έχουν σχέση με το ρόστερ της και τις δυνατότητες του, με τις ελλείψεις του, την ακατανόητη αδυναμία της διοίκησης και δη των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος να λύσουν βασικά πράγματα.

Σε ελάχιστα παιχνίδια έπεισε η ομάδα φέτος ότι μπορεί να είναι το αφεντικό. Γενικώς δεν έπεισε ότι μπορεί να πάρει το πάνω χέρι και να έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Η Ομόνοια είναι απολύτως υπεύθυνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Η ομάδα στο πρωτάθλημα για την ώρα κινδυνεύει να μην είναι ούτε καν ο φτωχός συγγενής της εξάδας. Κανείς δεν της φταίει που είναι το …φαβορί για τον αποκλεισμό από το κύπελλο στα ματς με το ΑΠΟΕΛ (εντάξει, αυτό είναι βαθύτερο και δεν αφορά τα λάθη που έγιναν φέτος).

Όλα αυτά θα πρέπει, επιτέλους, να γίνουν μάθημα. Από του χρόνου βέβαια θα αρχίσει να εφαρμόζεται το τι διδάχτηκε η ομάδα. Αν  διδαχτεί.

Η Ομόνοια πληρώνει λάθη που έγιναν στο χτίσιμο της. Λάθη απ' αυτά που δεν είναι εύκολο να διορθώσεις στη διάρκεια της σεζόν.Ούτε με αλλαγές προπονητή, ούτε με μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ειδικά όταν αποκτάς παίκτες που έρχονται από μακρά περίοδο χωρίς αγώνες...

Τι θα γίνει από δω και μπρος; «Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον», τραγουδάνε οι αδελφοί Κατσιμίχα. Ένας στίχος του τραγουδιού αυτού έχει το εξής περιεχόμενο: «Να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται». Ε αυτό θα προσπαθήσει να  κάνει η Ομόνοια εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα. Προσέξτε όμως το… «αν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση