ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Με γεμάτο ντεπόζιτο

Βλέπει μπροστά, αισιόδοξη και προσγειωμένη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια «κατάφερε» να αδειάσει το ντεπόζιτο χάνοντας από τον ΑΕΚ στην Λευκωσία. Το ίδιο περίπου έκανε στο ίδιο γήπεδο στο ματς με την «Πάφος FC», αλλά το ξαναγέμισε για τα καλά χθες και πάλι στο ΓΣΠ με την επιβλητική νίκη επί του Άρη. Θέλει δε να το διατηρήσει γεμάτο μέχρι τέλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Για να φτάσει στο διττό στόχο που εξαρτάται πλέον από τα δικά της πόδια.

Για το κύπελλο, αυτό, ( δηλαδή το να περνά από τα δικά της πόδια), ήδη ήταν σε ισχύ και βεβαίως συνεχίζει, ισχύον. Για το πρωτάθλημα ισχύει από χθες που το τριφύλλι κέρδισε τον Άρη και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία.

Απομένουν τέσσερα παιχνίδια. Με Ανόρθωση (εκτός), ΑΕΚ (εκτός), ΑΠΟΕΛ (εντός) και Πάφος FC (εκτός). Η Ομόνοια λοιπόν θα πρέπει να υπερβάλει εαυτήν για να υλοποιήσει τον εφικτό στόχο στο πρωτάθλημα. Που λέγεται έκδοση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 

Όσο για το κύπελλο υπάρχουν –για την ώρα- δυο ματς με τον Άρη. Το ένα είναι το αμέσως επόμενο και θα γίνει την Τετάρτη.  Όλα τα ματς που μένουν μέχρι το τέλος σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι κομβικά. Η Ομόνοια δηλώνει έτοιμη για αυτούς τους …τελικούς. Αν υπάρχει πιο…κομβικός από τους άλλους; Ναι, υπάρχει. Ο κάθε …επόμενος.

Για τον Φαμπιάνο υπάρχει αναμονή. Για τον Μάριους Στεπίνσκι επίσης υπάρχει αναμονή, αλλά και …διέγερση του νευρικού συστήματος (όχι εξ αιτίας του παίκτη).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση