ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μ’ άδεια φαρέτρα πολεμάω…

Το «τριφύλλι» όχι μόνο δεν ενισχύθηκε κατά τη μετεγγραφική περίοδο, αλλά αποδυναμώθηκε!

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η κουβέντα για την Ομόνοια περί ενίσχυσης την τρέχουσα περίοδο βρίσκεται –δικαιολογημένα- σταθερά στο προσκήνιο, αλλά από χθες έχει φουντώσει για τα καλά, Όχι στο στυλ της άκρατης μετεγγραφολογίας όπως κανονικά θα έπρεπε να ήταν μέρες που είναι, αφού φτάνουμε στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου.

Η κουβέντα έχει φουντώσει για καλά όσον αφορά την έντονη απογοήτευση του κόσμου για τη μη πραγματοποίηση μετεγγραφών και κατ’επέκταση τη μη παροχή βοήθειας στην ομάδα, τη στιγμή που στο γήπεδο εδώ και καιρό βροντοφωνάζει ότι τη έχει μεγάλη ανάγκη. «Πονάει» ο εγκέφαλος του κόσμου της Ομόνοιας από την απογοήτευση.

«Πονάει» ο εγκέφαλος του κόσμου της Ομόνοιας από την απογοήτευση

Η Ομόνοια μέχρι τώρα όχι μόνο δεν δείχνει να στοχεύει σε παίκτες έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η ομάδα, αλλά με βάση τα δεδομένα η ομάδα έχει υποβαθμιστεί ! Η υποβάθμιση συνίσταται στην σοβαρή απουσία του Γουίλι Σεμέδο (δεν αναφέρομαι στους λοιπούς απόντες γιατί κανείς τους δεν είναι βασικός). Αν δε αποχωρήσει και ο Λοΐζος Λοΐζου… ε δεν συνεχίζω και αφήνω τη φαντασία σας να δουλέψει.

Σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό η φαρέτρα πρέπει να είναι όχι πλήρης, αλλά υπερπλήρης. Η Ομόνοια, με άδεια φαρέτρα, δηλώνει επισήμως ότι κάνει πρωταθλητισμό. Ο στίχος του γνωστού άσματος, λέει το εξής: «Με άδεια φαρέτρα πολεμάω το χειμώνα ». Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι δεν ελέγχω την έκβαση των πραγμάτων.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση