ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κωδικός …Καμπάλα

Όλη η προσοχή στο Ευρωπαϊκό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Πάει το ματς του Σούπερ Καπ, πάει και το Σούπερ Καπ. Είναι αυτονόητο ότι σήμερα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν το αποτέλεσμα ήταν θετικό για την Ομόνοια. Θα ήταν μια εξαιρετική αρχή στη σεζόν που θα μεταφραζόταν σε κατάκτηση τίτλου και ένεση ψυχολογίας ενόψει του Ευρωπαϊκού ματς με την Καμπάλα που έρχεται σε λιγότερο από μια εβδομάδα αλλά και γενικότερα σε σχέση με την προοπτική της ομάδας.

Όμως το αν είναι …αν. Η πραγματικότητα λέει ότι η Ομόνοια έχασε από τον Άρη και το τρόπαιο πήγε στη βιτρίνα του αντιπάλου, ενώ η ένεση ψυχολογίας δεν χορηγήθηκε χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι η ψυχολογία είναι για τα σκουπίδια. Κάθε άλλο.

Η Ομόνοια καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα που μεταφράζεται από πολύ απλά, μέχρι απλοϊκά. Στο Αζερμπαϊτζάν στις 27 του μήνα θα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φθάσει σε ψηλότερο επίπεδο απόδοσης για να επιστρέψει με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της.

Χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα καλής απόδοσης και μέγιστο διάστημα προσήλωσης. Και για να αφήσουμε τις γενικότητες…. Χρειάζεται καλύτερη και συνεπέστερη επιθετική λειτουργία έτσι ώστε η ομάδα να γίνει πιο αποτελεσματική. Η ποιότητα των παικτών είναι πολύ μεγάλη για να βλέπουμε, είτε λάθος τελική πάσα, είτε το κάτι …παραπάνω η …λιγότερο από αυτό που πρέπει την κρίσιμη στιγμή και να γίνεται η ομάδα …άνοστη (και ανούσια) επιθετικά.

Επίσης δεν χρειάζονται λάθη στην άμυνα όπως αυτό που έκανε χθες ο Σενού Κουλιμπαλί και ήλθε το 2-0.

Από σήμερα ξεκινά η αποστολή με τον κωδικό …Καμπάλα. Ο κόσμος θέλει αυτή η φορά η απόπειρα να στεφθεί με επιτυχία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση