ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Η στοιχειώδης κοινή λογική

Άλλο Πάφος, άλλο Βαρσοβία

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Αν επιλέγαμε τους 11 που έπαιξαν την Τετάρτη τότε ή θα είχαμε τραυματισμούς, ή δεν θα είχαμε καλή απόδοση σήμερα ή δεν θα είχαμε καλή απόδοση την ερχόμενη Τετάρτη. Μπορούσαμε να φύγουμε με 3 βαθμούς. Πέρσι ήρθαμε με την καλύτερη μας ομάδα και χάσαμε».

Θα διαχειριστούμε το δύσκολο πρόγραμμα και ένας λόγος που οι Κυπριακές ομάδες πήγαν καλά στην Ευρώπη στο παρελθόν ήταν ότι είχαν βοήθεια σε αυτό το σημείο της σεζόν σε σχέση με το πρόγραμμα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να περάσουμε την Τετάρτη. Παίξαμε στην Ευρώπη την Τετάρτη 120 λεπτά. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. Θα ήταν τρελλό όταν ξεκινάς με τέτοιο πρόγραμμα να χρησιμοποιείς την ίδια ομάδỨ.

Αυτά είπε χθες, μεταξύ άλλων, ο Χένινγκ Μπεργκ. Έστω και έμμεσα αποτελούν τη « θέση» του για το πώς αντιμετώπισε το χθεσινό ματς και το πως αντιμετωπίζει το ματς της Τετάρτης.

Εκείνο που ξεπρόβαλε σαφώς μέσα από τη συγκεκριμένη ενδεκάδα  που παρατάχθηκε στο γήπεδο χθες βράδυ, ήταν το εξής. «Ας χάσω σήμερα, αλλά να κερδίσω στην Πολωνία». Έκανε δηλαδή αυτό που θα έκανε ο κάθε προπονητής που έχει την στοιχειώδη κρίση να ιεραρχεί τα πράγματα.

Ασφαλώς και δεν ήθελε να χάσει χθες ο Νορβηγός. Αυτό που κάνει, είναι το εξής: Στο δύσκολο και κρίσιμο ματς παρατάσσει ενδεκάδα με ότι καλύτερο διαθέτει. Στο λιγότερο σημαντικό ματς παρατάσσει τα… δεύτερα.

Που έδειξαν όμως  στα επί... χόρτου πεπραγμένα ότι δεν είναι και… τόσο δεύτερα. Έδειξαν το ταλέντο τους, τη θέληση τους, το τσαμπουκά τους και τη δυνατότητα ανέλιξης τους. Με την πάροδο του χρόνου –των παιχνιδιών καλύτερα- αναμένεται ότι θα ανέβουν τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην καταξίωση. Με το Χένινγκ Μπεργκ καθοδηγητή.

Για να τελειώνουμε με όσους εξακολουθούν  να έχουν απορίες. Αν η Ομόνοια χάσει στη Βαρσοβία χάνει την ευκαιρία να μπει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λινγκ, ενώ ταυτόχρονα θα έχει σημαντικά διαφυγόντα έσοδα.

Αν έχανε χθες στην Πάφο … «χ… η φοράδα στ’ αλώνι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ