ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
32° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Η παρέμβαση Παπασταύρου

Επιβάλλεται να βγει μπροστά ο Πρόεδρος για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Πέντε μόλις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, η εικόνα των πρωταθλητών εξοργίζει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι ξέσπασαν στα social media ορισμένοι μάλιστα με βαριές εκφράσεις.

Πρώτος στο κάδρο των ευθυνών βρίσκεται ο Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος χρεώνεται κυρίως την επιμονή της μη εισέτι διενέργειας μετεγγραφών, (ούτε μια μετεγγραφή δεν έγινε), τη στιγμή που η ομάδα φωνάζει προς τούτο –μην παραξενεύεστε να νομίζει ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα με τους υπάρχοντες και να διστάζει να το πει καθαρά - την υπέρμετρα αμυντικογενή προσέγγιση των αγώνων, την επιλογή του να παίζει η ομάδα φορτικά και μονότονα, χωρίς εξτρεμ και άνευ πλάτους και την προτίμηση του κατά τη διάρκεια του αγώνα σε αλλαγές που δεν βοηθούν την ομάδα.

Η ατμόσφαιρα δεν είναι ακριβώς τεταμένη αλλά σίγουρα είναι δυσάρεστη

Η διοίκηση που προχθές δια του επί του Τύπου εκπρόσωπου Ανδρέα Δημητρίου, έριξε όλο το βάρος της ευθύνης για τη μη εισέτι ενίσχυσης στο Νορβηγό, δέχεται και αυτή τα αλλεπάλληλα πυρά οπαδών, με την κατηγορία ότι ολιγωρεί, ότι δεν ασκεί τον πρέποντα έλεγχο ότι δεν πιέζει τον προπονητή για να κάνει μετεγγραφές, αφήνοντας (ενδεχομένως και σκοπίμως) τα πράγματα να κυλούν χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν βλέπει τα πράγματα με τη ίδια ζέση που τα έβλεπε πριν.

Η ατμόσφαιρα δεν είναι ακριβώς τεταμένη, αλλά σίγουρα είναι δυσάρεστη. Ο κόσμος αγωνιά για το πως θα πορευθεί η ομάδα στη συνέχεια, για το αν θα ενισχυθεί -επί τέλους- με τον κίνδυνο βέβαια της μη συμπερίληψης στην εξάδα να επικρέμεται ως σπάθη πάνω από τα κεφάλια όλων όσων αποτελούν το οικοδόμημα της πρωταθλήτριας

Αυτό βέβαια –η μη συμπερίληψη στην πρώτη εξάδα- είναι κάτι που ούτε ο πιο απαισιόδοξος Ομονοιάτης δεν μπορούσε να πιστέψει πριν αρχίσει η σεζόν.

Με την κατάσταση να έχει φθάσει σε αυτό το σημείο θα ηταν αυτήν τη στιγμή πρέπον να βγει μπροστά ο Σταύρος Παπασταύρου. Είναι ο μόνος που έχει το ειδικό βάρος να τοποθετηθεί και να ρίξει φως. Να πει αυτός τι -κατά τη δική του άποψη- ισχύει και τι δεν ισχύει από όλα αυτά που λέγονται.

Το λέμε αυτό γιατί όποτε έχει βγει και μιλήσει δημόσια, τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Για να μην πάμε πολύ  πίσω, θυμίζουμε το πρόσφατο. Θυμάστε τι είχε γίνει όταν εμφανίστηκε ο υποψήφιος επενδυτής Τζον Χριστοδούλου . Ο Σταύρος Παπασταύρου αφού περίμενε όσο έπρεπε, βγήκε την κατάλληλη στιγμή και είπε και για τα λεφτά που είχε καταθέσει μέχρι τότε (18 εκατομμύρια) στην Ομόνοια, αλλά και για τη λάθος διάταξη της συμφωνίας περί διάθεσης ποσοστού μέχρι 40% των μετοχών προς τον κόσμο. (By the way κύριοι του σωματείου τι γίνεται με αυτό το θέμα);

Με στοιχεία και σωστή επιχειρηματολογία ο Πρόεδρος έδωσε τέλος στις φωνές για δημιουργία εντυπώσεων.

Για να το κλείσουμε, αν τελικά αποφασίσει να μιλήσει, ας πει και πόσο είναι το φετινό μπάτζετ. Για να κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

ΥΓ Ας πάρει πάνω του -έτσι τσαμπουκαλίδικα- και καμία μετεγγραφή! Και ας μην είναι …αεροδρομίου! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση