ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Η γερή δόση υπομονής

Δείχνει μέχρι τώρα να είναι αρκετή για την ενίσχυση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Λιγότερο από μια εβδομάδα μένει για την έναρξη της προετοιμασίας και ένα περίπου εικοσαήμερο από τη μετάβαση στην Πολωνία (28 Ιουνίου) και η Ομόνοια έχει κάνει δυο μετεγγραφές. Αυτές των Εκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη. Μεσοεπιθετικά, έχει δρόμο να διανύσει.

Όσο οι μέρες περνούν και δεν έρχεται ενίσχυση, είναι λογικό ο μέσος οπαδός να αυξάνει το βαθμό αδημονίας που τον διακατέχει. Δεν ανησυχεί όμως ιδιαίτερα. Γιατί έχει συνηθίσει ήδη την τακτική της ομάδας σχεδιασμού. Μια τακτική που στο τέλος συνοδεύεται με θετικό αποτέλεσμα. Είτε από επιλογή, είτε από σύμπτωση.

Να θυμίσουμε τι είχε γίνει πέρυσι με δυο βασικά στελέχη με σημαντικό μερίδιο στις μεγάλες επιτυχίες

Τα μέλη της ομάδας σχεδιασμού της Ομόνοιας είτε είναι, είτε δεν είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενοι άνθρωποι, στην …Αγία Υπομονή πιστεύουν (πάντως υπάρχει τέτοια Αγία). Περιμένουν, περιμένουν, περιμένουν... Αυτή είναι η τακτική τους.

Να θυμίσουμε τι είχε γίνει πέρυσι με δυο βασικά στελέχη με σημαντικό μερίδιο στις μεγάλες επιτυχίες. Πότε δηλαδή ήλθαν στην ομάδα.

Ο Ερνστ Ασάντε ανακοινώθηκε στις 24 Αυγούστου με την ομάδα να έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη με το ματς στο Ερεβάν στις 19 Αυγούστου και στο πρωτάθλημα στις 22 με το ματς στην Πάφο. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ματς με τη Λέγκια στην Πολωνία στις 26 Αυγούστου.

Ο Αμπντουλαχί Σεχού ανακοινώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ματς με τον Εθνικό στις 18 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής.

Άρα ναι μεν είναι γεγονός ότι όσο περισσότερο χρόνο προετοιμασίας κάνει ένας παίκτης με τη νέα ομάδα τόσο το καλύτερο και γιαυτόν και την ομάδα του αλλά στην Ομόνοια η πράξη μέχρι τώρα έδειξε ότι υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, ακόμη και αν η ένταξη γίνεται ετεροχρονισμένα.

Μια γερή δόση υπομονής έδειξε να είναι αρκετή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση