ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Η αναβάθμιση του ρόστερ πληθαίνει τις ελπίδες

Ο κόσμος περιμένει το αυτονόητο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια δεν μπήκε και με τις καλύτερες προδιαγραφές στη φετινή σεζόν. Ήττα στο Σούπερ Καπ, αποκλεισμός στην Ευρώπη και μάλιστα με βαριά ήττα, ενώ στο πρωτάθλημα δεν είχε μέχρι τώρα την απόδοση πoυ περιμένει ο κόσμος της.

Η τελευταία μεγάλη από κάθε άποψη νίκη όμως επί του ΑΠΟΕΛ, έχει διαφοροποιήσει προς το καλύτερο τα πράγματα, αφού η ομάδα ανέβασε τη ψυχολογία της και παράλληλα ηρέμησε σε σημαντικό βαθμό. Επιπλέον οι εμπλεκόμενοι στο σχεδιασμό έχουν μπροστά τους περισσότερο χρόνο για να εκπονήσουν ένα πλάνο ενίσχυσης βάσει των αναγκών που οι ίδιοι (λογικά θα πρέπει να) έχουν επισημάνει.

Με τους παίκτες που αποκτήθηκαν σε συνδυασμό με τον κορμό που υπήρχε από την περσινή σεζόν η ομάδα δεν ήταν ανταγωνιστική στην Ευρώπη, ( κάτι που αποδεικνύεται εκ των αποτελεσμάτων), ενώ δείχνει να μην είναι ανταγωνιστική στο βαθμό που πρέπει  και στο πρωτάθλημα. Το αν είναι μόνο θέμα προσαρμογής των νεοφερμένων είναι κάτι που δύσκολα το δέχεται κανείς ως επιχείρημα, όσα αποθέματα καλής θέλησης και αν διαθέτει. Πάντως αν είναι έτσι, -που κατά πάσαν πιθανότητα δεν είναι- το πράγμα θα φανεί  πολύ σύντομα.

Έχει βγάλει η γλώσσα μας μαλλιά, αλλά το φωνάζουμε (εμείς και όλος ο κόσμος της ομάδας), ξανά. Η Ομόνοια χρειάζεται παίκτες με παραστάσεις από καλά πρωταθλήματα και πολύ καλό βιογραφικό, που να στέλνουν μηνύματα ότι μπορούν να αποδώσουν άμεσα.

Καταλαβαίνουμε και συμμεριζόμαστε απόλυτα τη λαχτάρα και την ανυπομονησία του κόσμου να δει την ομάδα του να κάνει από δω και μπρος τις ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης έτσι ώστε να δει μια Ομόνοια ανανεωμένη και οπλισμένη με γεμάτη φαρέτρα για να εξαπολύσει την ουσιαστική επίθεση προς την κατάκτηση του τίτλου

Η αναβάθμιση του ρόστερ πληθαίνει τις ελπίδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση