ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Επειδή ο λαός δεν έχει οροφή

Δύσκολο το νέο ρεκόρ προσέλευσης, αλλά όχι ακατόρθωτο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι  έρχεται για την Ομόνοια, που αν το κερδίσει θα είναι ξανά η μόνη ένοικος του ρετιρέ στο βαθμολογικό πίνακα. Αντίπαλος αυτή τη φορά η ΑΕΚ σε ματς που θα γίνει αύριο στο ΓΣΠ στις 5μμ.

Είναι μεν το φαβορί η Ομόνοια αλλά αυτό είναι στη θεωρία. Σημασία έχει να το κάνει πράξη. Πέρα από την αγωνιστική πρόκληση, υπάρχει άλλη μία. Η πρόκληση αφορά τον κόσμο της ομάδας που καλείται να ανταποκριθεί σε αυτήν καταρρίπτοντας το ρεκόρ εισιτηρίων σε αγώνα της φετινής περιόδου. Και της μετά τη θέσπιση της κάρτας εποχής. Ήδη το έχει κάνει τρις και πάει για το τετράκις Το έκανε στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα (9,053 εισιτήρια), μετά σε αυτό με τον Απόλλωνα (10,196) και πολύ προσφάτως στο ματς με το ΑΠΟΕΛ (14.002).

Ζιόρντι Γκόμες και Ερικ Μποτεάκ μέσω δηλώσεων προ-κάλεσαν τους φίλους της Ομόνοιας να γεμίσουν αύριο και τις τρεις κερκίδες του σταδίου της πρωτεύουσας. Πέρα από τις προτροπές των δυο άσων υπάρχουν και άλλοι καλοί λόγοι που ωθούν το λαό προς το ΓΣΠ. Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση παίζει ποδόσφαιρο ελκυστικό και ένιπτε θυμίζει Ομόνοια, , οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστικη και ψυχολογική κατάσταση και το ματς είναι σε… ανθρώπινη ώρα. Στις 5 το απόγευμα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής ξεπέρασε χθες το βράδυ τα 3000 εισιτήρια.

Σε συνδυασμό με τις 5500 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας, έκλεισαν μέχρι στιγμής θέση στο Γ.Σ.Π 8500 χιλιάδες περίπου φίλοι της Ομόνοιας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι όλοι  παρόντες στο ΓΣΠ, για τον απλούστατο λόγο ότι ο κάτοχοι διαρκείας δεν είναι πάντα στο γήπεδο.

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα και αύριο μέχρι την ώρα έναρξης του ματς.

Το φετινό ρεκόρ είναι 14,002 εισιτήρια που διατέθηκαν στο ματς με το ΑΠΟΕΛ. Θα κάνουν πραγματικότητα οι οπαδοί της Ομόνοιας αυτό που τους ζητήθηκε ; Να πρασινίσουν τις τρεις κερκίδες και να καταρρίψουν άλλο ένα ρεκόρ. Δύσκολο όντως το εγχείρημα, αλλά όχι αδύνατο. Επειδή αυτός ο λαός δεν έχει οροφή…

 Να θυμίσουμε ότι το ρεκόρ που κυνηγά ο λαός είναι άλλο. Το ρεκόρ που έχει καταγράψει ο ίδιος με 11003 μέσο όρο εισιτηρίων σε μια αγωνιστική περίοδο! Αυτό το ρεκόρ σημειώθηκε τη σεζόν 2003-04. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Πυροβολήστε  τους !

Πυροβολήστε τους !

Αυτό που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές την φετινή χρονιά και θα βιώσουν κυρίως την επόμενη είναι βασανιστήριο
Πέτρος Παπαγιώργης
X