ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Έλα όμως που ταιριάζει βρε κόουτς

Αποποιείται τον τίτλο του φαβορί ο Νορβηγός , αλλά δεν πείθει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Μια ομάδα με τα όλα της, πέρασε χθες σαν αέρας πολλών μποφόρ από το Τσίρειο- ‘έτσι ακριβώς όπως τα χρόνια τα παλιά- αφήνοντας αποτύπωμα ισχύος για μια ακόμη φορά.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, πραγματοποιών τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, παρέταξε για πολλοστή φορά ιδανικά την ομάδα που μπήκε στο γήπεδο, μη αφήνοντας καμιά αμφιβολία για την ικανότητα επίτευξης του στόχου της.

Ο ορισμός του σύγχρονου ποδοσφαίρου με επίτευξη γκολ με τη συμμετοχή πεντάδας ποδοσφαιριστών ανά γκολ!

Με κατοχή της μπάλας στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά και δυο σαΐτες, (Ανδρόνικος Κακουλλής, Νταβίντ Ακιντόλα), να φεύγουν όταν έκανε επίθεση παρέσυρε την ΑΕΛ στο δικό της τρελό ρυθμό. Βέβαια σε όλο το ματς ήταν το αφεντικό μέσα στο γήπεδο, καθήμενη στην καρέκλα της, πατώντας τα κουμπιά. Από εκείνες τις πολυτελείς, τις περιστρεφόμενες. Ακόμη και τις στιγμές που ο αντίπαλος προσπαθούσε να επιτεθεί, έδειχνε να μην ανησυχεί καθόλου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ω Βασίλισσα μου!

Αφαιρώντας  τα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά που ήταν μαρσαρισμένη η μηχανή, σε όλο το λοιπό διάστημα όπου η ομάδα  ήταν πιο ...κουλ, σχεδόν κάθε επίθεση της  μύριζε γκολ.

Τα δυο από τα τρία γκολ που πέτυχε χθες η Ομόνοια ήταν …αδιανόητα σε σύλληψη, δημιουργία και εκτέλεση και ίσως θα πρέπει  να αποτελέσουν αντικείμενο διδαχής σε ποδοσφαιρικά σεμινάρια. Η ακόμη, τα τηλεοπτικά κανάλια να τα εισάγουν στα εισαγωγικά στιγμιότυπα  αθλητικών προγραμμάτων. 

Ο ορισμός του σύγχρονου ποδοσφαίρου με επίτευξη γκολ με τη συμμετοχή πεντάδας ποδοσφαιριστών ανά γκολ! Εικόνες ιδανικού build up εκδήλωσης επιθέσεων. 

Μια ομάδα-ορχήστρα με Νορβηγό μαέστρο πέρασε και από τη Λεμεσό, πραγματοποιήσασα το πρώτο θετικό βήμα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Ο ήχος της μουσικής ήταν υπέροχος.

Το κοινό την αποθέωσε. Γύρω στις τέσσερις και πλέον χιλιάδες τρελαμένοι Ομονοιάτες -άλλο ένα εκτός έδρας ματς που μετατράπηκε σε εντός - θαύμασαν την όμορφη παράσταση και ζήτησαν από αυτήν (την ορχήστρα) αυτό που θέλουν όσο τίποτα άλλο. Τη γλυκύτερη της μελωδία. Δηλαδή, το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ο Χένρικ Μπεργκ λέει όμως ότι δεν είναι το φαβορί για τον τίτλο η Ομόνοια.

Έλα όμως βρε κόουτς που ταιριάζει στην ομάδα η ετικέτα …

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Πυροβολήστε  τους !

Πυροβολήστε τους !

Αυτό που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές την φετινή χρονιά και θα βιώσουν κυρίως την επόμενη είναι βασανιστήριο
Πέτρος Παπαγιώργης
X