ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Δυστυχώς, υπάρχει θέμα…

Κακή η χρονιά του Αγγλου, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Έχουμε ασχοληθεί με το θέμα Ματ Ντάρμπισαιαρ και μάλιστα στο προηγούμενο σχόλιο σε αυτήν τη στήλη. Σήμερα…επαναλαμβάνουμε. Με διαφορετικό βέβαια περιεχόμενο. 

Είναι εμφανές ότι υπάρχει πρόβλημα με την περίπτωση του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Όχι με το τι είδαμε μέχρι τώρα, αλλά με το τι θα ακολουθήσει. Θα εξηγήσουμε στη συνέχεια το τι εννοούμε.

Διαβάστε  επίσης:  Ομόνοια: Τα δεδομένα για Κολοβό

Το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας διανύει μια κάκιστη χρονιά, δεν αμφισβητείται από κανέναν. Ούτε ακόμη και από τον ίδιο, που άριστος επαγγελματίας ών, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βελτιωθεί και να βρει ξανά τον καλό εαυτό του.

Με βάση το τι βλέπει όλος ο κόσμος, ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου δεν χρησιμοποιεί τον ποδοσφαιριστή με τρόπο που να δείχνει ότι τον εμπιστεύεται. Και ο χρόνος που του δίνει, αλλά και τα χρονικά σημεία που τον ρίχνει στα παιχνίδια, αυτό μαρτυρούν. Τώρα γιατί δεν εμπιστεύεται ένα ποδοσφαιριστή με αποδεδειγμένη αξία, αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει. Πειστικά,  μάλλον όχι.

Την άποψη  του προπονητή δεν τη συμμερίζεται κανείς άλλος στην Ομόνοια. Ούτε και ο τελευταίος οπαδός της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί τετραετές συμβόλαιο και όλοι προσβλέπουν ότι σύντομα θα επανέλθει στα επίπεδα του και γιατί διαθέτει ποιότητα,  αλλά και γιατί δεν τον πήραν και τα χρόνια. Κανείς δεν διανοείται ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν θα έχει θέση στην Ομόνοια της νέας χρονιάς. 

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε καμία περίπτωση δεν θέλει να φύγει, αλλά εφόσον βλέπει αυτήν κατάσταση, δεν αποκλείεται να ζητήσει να αποχωρήσει.

Δυστυχώς υπάρχει θέμα με τον Άγγλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X