ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μπεργκ, νιάτα και φρεσκάδα

Η αποδοτική δουλειά του Νορβηγού καθίσταται ωφέλιμη και για την Εθνική

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ήταν στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον χθεσινό αγώνα με Μαυροβούνιο, στην πρεμιέρα του Nations League.

Άλλος ένας μπήκε ως αλλαγή και έκανε μάλιστα και ρεκόρ. Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Κυριακίδη, Γιάννη Κούσουλο Μαρίνο Τζιωνή (αυτοί έπαιξαν από την αρχή) ενώ ο γεννηθείς το 2003 Λοΐζος Λοΐζου, πέρασε ως αλλαγή στο 64’ στη θέση του Δημήτρη Χριστοφή, πραγματοποιών ντεμπούτο σε ηλικία 17 χρονών και 49 ημερών  καταρρίψας  το ρεκόρ που κατείχε ο γεννηθείς το 1998 Γρηγόρης Κάστανος έχοντας κάνει ντεμπούτο το 2015 σε ματς με το Βελγιο σε ηλικία 17 χρονών και 59 ημερών. Και αυτός μπήκε ως αλλαγή αντί του Μακρίδη.

Ο Χένινγκ Μπεργκ με γνώση, δουλειά, τόλμη και οξυδέρκεια έχει κάνει περίπου την τέλεια δουλειά στο θέμα που λέγεται μετάβαση παικτών από τον προθάλαμο στην πρώτη ομάδα

Η δουλειά του Χένινγκ Μπεργκ στο νησί …πιάνει τόπο. Σε πλατιά βάση. Σε παλαιότερο κείμενο είχαμε καταγράψει το προφανές. Ότι ο Νορβηγός δουλεύει αντικειμενικά και για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Επιστρέφουμε στα της Ομόνοιας. Ο Χένινγκ Μπεργκ με γνώση, δουλειά, τόλμη και οξυδέρκεια έχει κάνει περίπου την τέλεια δουλειά στο θέμα που λέγεται μετάβαση παικτών από τον προθάλαμο στην πρώτη ομάδα, (κάτι που ελάχιστοι προπονητές εργαζόμενοι στην Κύπρο έχουν είτε την ικανότητα είτε το θάρρος να το κάνουν), και έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να διαθέτει την πολυτέλεια να δουλέψει μ’ ένα πολλά υποσχόμενο ρόστερ, το οποίο θα έχει ως στόχο να βρίσκεται κοντά σε εκείνα τα ποιοτικά στάνταρ που επιβάλλει η ιστορία και η φανέλα της Ομόνοιας. Για την ακρίβεια, τα «σχεδόν» διαχρονικά γιατί τα ποιοτικά ρόστερ έλειψαν τα τελευταία χρόνια.

Για την ώρα η Ομόνοια απλώνει στο χορτάρι σε Κύπρο και Ευρώπη με τη συνδρομή των νιάτων και της φρεσκάδας που αντικειμενικά διαθέτουν ένα αποτύπωμα που προσφέρει ευχαρίστηση στον κόσμο της από τη μια και (του) δείχνει προοπτική από την άλλη.

Παρουσιάζεται  μία ομάδα, η οποία συνδυάζει εμπειρία και νεανικότητα και δείχνει ικανή να πετύχει στους στόχους της. Με μια σύνθεση, αποτελούμενη από νιάτα, φρεσκάδα και εμπειρία.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ