ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Άρχισε η νέα εποχή με φωνή λαού

Με συντριπτικό ποσοστό πέρασε η εισήγηση του ΔΣ για την τροποποίηση της συμφωνίας για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η χθεσινή Εκτακτη και Καταστατική Γενική Συνέλευση ενέκρινε την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας για την τροποποίηση της υφιστάμενης συμφωνίας που θα αφορά τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με συντριπτικό ποσοστό. Συγκεκριμένα υπέρ ψήφισαν 325 μέλη, 36 ψήφισαν κατά, ενώ υπήρξαν 6 λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Η απόφαση αυτή ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη διαδρομή της Ομόνοιας, επικυρώσασα την ιστορική συμφωνία μεταξύ σωματείου και εταιρείας για συνέχιση της αποδεδειγμένα επιτυχημένης συνεργασίας της τελευταίας πενταετίας.

Τα μέλη της λαοφιλέστερης ομάδας του τόπου έπραξαν χθες το απόγευμα το αναμενόμενο. Η λέξη «αναμενόμενο» περιλαμβάνει και το συντριπτικό ποσοστό με το οποίο «πέρασε» η πρόταση. Το βασικά σημεία της νέας συμφωνίας είναι η μετατροπή της συνεργασίας σε συνεταιρισμό (πρώτο σημείο) που θα είναι αόριστου χρόνου (δεύτερο σημείο). Άλλο σημαντικό σημείο είναι η συμπερίληψη της διάταξης περί της πρόθεσης για απόκτηση ή και ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει τοποθετηθεί σε προηγούμενες του δηλώσεις για το θέμα αυτό.

Η ψήφος του Ομονοιάτη με αυτό το τεράστιο ποσοστό αποτελεί την εξαργύρωση της εκτίμησης του κόσμου για το έργο που έχει επιτελεστεί κατά τα τελευταία πέντε χρόνια Εντός και εκτός γηπέδου. Εντός γηπέδου; Ένα πρωτάθλημα, μια πρώτη θέση, δυο κύπελλα, ένα σούπερ Καπ, τρεις ευρωπαϊκές προκρίσεις σε όμιλο! Εκτός γηπέδου; Μείωση του χρέους του σωματείου από τα 18 εκατομμύρια στα 3,5! Ναι, χρειάζονται τα θαυμαστικά.

Με άλλα λόγια, από το 2018 και μετά ο κόσμος ξαναβρήκε τη χαμένη υπερηφάνεια του και το σωματείο την οικονομική του υγεία. Αυτά για να μην τα βλέπει κάποιος,  τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν. Η να είναι εμπαθής έναντι του Σταύρου Παπασταύρου ( η εμπάθεια απέναντι σε κάποιον σημαίνει και έλλειψη ευθυκρισίας γιαυτόν),  η΄ έναντι της εταιρείας, ή να ζει σε άλλο γαλαξία.

Τελος πάντων. Η ουσία είναι μια. Ο λαός βροντοφώναξε, «Ναι στη συμφωνία». Το καραβάνι βαδίζει μπροστά. Ο δε πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση