ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Άνευ λόγου και αιτίας

Η προσοχή της ομάδας είναι επικεντρωμένη στην προσπάθεια για τον τίτλο και πουθενά αλλού

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Έξι στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος (μένουν τα ματς με Απόλλωνα, Ολυμπιακό, Ανόρθωση, ΑΕΛ, ΑΕΚ Απόλλωνα), η Ομόνοια  εισέρχεται ξανά στη διαδρομή, φορτσάτη και από θέση ισχύος. Οχι μόνο λόγω βαθμολογικής θέσης, αλλά και λόγω αγωνιστικής εικόνας. Που αποπνέει ισχύ, σταθερότητα, συνέπεια, χαρακτήρα και αέρα νικητή. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα σύνολο υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών από τον κόσμο.

Ένα σύνολο που εμπλέκεται σε ένα μακρύ πόλεμο, με μάχες κάθε εβδομάδα. Δείχνοντας έτοιμο γι' αυτές (τις μάχες). Κάθε εβδομάδα, κάθε αγωνιστική, νέοι στόχοι, και η πάλη διαρκής για να τους πετύχει». Μέχρι τον βασικό στόχο.

Ένα σύνολο που εμπλέκεται σε ένα μακρύ πόλεμο, με μάχες κάθε εβδομάδα

Όλα αυτά δεν είναι… λόγια, αλλά η πραγματικότητα. Η Ομόνοια διανύει μια εξαιρετική πορεία, βγάζει ποιότητα και έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ανέβει ξανά στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από πολλά  χρόνια. Και είναι αυτή που κρατάει το κλειδί που θα ανοίξει τις πόρτες των προσδοκιών της.

Ένα και μόνο πράγμα (πρέπει να) κυριαρχεί στο πράσινο στρατόπεδο αλλά και σε κάθε ομάδα ανά τον πλανήτη που βρίσκεται στην ίδια... παράλληλο. Η πλήρης συναίσθηση της υποχρέωσης στην ανταπόκριση απέναντι στις προκλήσεις που έρχονται (είπαμε εξι ματς μείνανε ) για να φτάσει στο μεγάλο στόχο.

Τι μας έπιασε και γράφουμε όλα αυτά; Γιατί κάποιοι, σε μια κρισιμότατη για την ομάδα χρονική στιγμή δημιουργούν… θέματα άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας. Θέματα που για την ακρίβεια είναι... δήθεν θέματα και με τον τρόπο που τίθενται «δρουν» εκνευριστικά και ανυπόφορα. Και παραπληροφορούν τον κόσμο.

Μένουμε ως εδώ. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση