ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Αίσθηση ποιότητας σε κάθε κίνηση

Έτσι πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα στις μετεγγραφές

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δεν χρήζει καμιάς ανάλυσης ποιο είναι το ζητούμενο για την τρέχουσα μέχρι την ένταξη της σεζόν περίοδο για την Ομόνοια. Και βέβαια, το να είναι το εφαλτήριο για πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκή διάκριση τη  νέα σεζόν.

Αυτό που χρειάζεται η συγκεκριμένη χρονική περίοδος για να λειτουργήσει ως τέτοια είναι να γίνουν κατά τη διάρκεια της οι σωστές κινήσεις που θα απογειώσουν την ομάδα και θα της δώσουν ξανά όσα έλειψαν τη χρονιά που πέρασε (και όχι μόνο). Οι αλλαγές δεν θα είναι σαρωτικές αλλά θα αλλάξουν σε σημαντικό βαθμό το δυναμικό της. Και με βάση την προσδοκία τη δυναμικότητα της.

Είναι αυτονόητο να αποτελεί κοινή πεποίθηση πως είναι σημαντικό το να έρθουν γρήγορα παίκτες, αλλά είναι πιο σημαντικό το να έρθουν καλοί παίκτες που θα ταιριάζουν σε αυτά που θέλει ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός, όπως και ο κάθε προπονητής σε μια σοβαρή ομάδα, έχει μπροστά το report που ετοιμάζουν τα μέλη της μετεγγραφικής ομάδας για κάθε ποδοσφαιριστή που αποτελεί μετεγγραφικό στόχο. Και αποφασίζει.

Είναι «καυτό» το καλοκαίρι, για τον κόσμο της Ομόνοιας από τον οποίο βεβαίως και δεν έχει φύγει η πίκρα από τη χρονιά που πέρασε, ανεξαρτήτως αν η ομάδα εξασφάλισε έξοδο στην Ευρώπη Ο κόσμος ακούει και διαβάζει ονόματα ( Εβάντρο Κόστα, Γιάννης Μασούρας, ενώ θα υπάρξουν και άλλα) και αναμένει. Πάντως αν και έχει πληγωθεί πολλάκις έχει αποδείξει ότι είναι οπλισμένος με υπομονή.

Το τι αναμένει είναι προφανέστατο. Ένα σύνολο με ποιοτική βάση αποτελούμενο από παίκτες που διαθέτουν προσωπικότητα και έχουν αντοχές στη συνεχή πίεση των παιχνιδιών. Η προσδοκία είναι ότι κάθε όνομα που θα ακούγεται θα είναι ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση