ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Αυτοπυροβολείται…

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου αλλά μετεγγραφή στο γήπεδο δεν είδαμε

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η ήττα της Ομόνοιας από τη Νέα Σαλαμίνα ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, που ήλθε ακριβώς σε μια…άκρως ακατάλληλη στιγμή.

Μια στιγμή που όλοι, ή οι περισσότεροι είχαν αρχίσει να βλέπουν με διαφορετικό μάτι την ομάδα και να ελπίζουν στις καλύτερες μέρες.

Η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική, ο δε τρόπος που δέχτηκε το πρώτο γκολ ήταν απαράδεκτος, όπως και το δεύτερο.

Η ομάδα «φωνάζει» για ενίσχυση στην κέντρο της άμυνας και στα εξτρέμ. Αυτό δεν το... ανακαλύπτουμε σήμερα, ούτε περιμέναμε αυτήν την ήττα για να το διαπιστώσουμε. Είναι κάτι που ίσχυε πριν από το ματς και ισχύει και τώρα. Ναι, ήλθε παίκτης για την πτέρυγα, αλλά που είναι; Όχι πάντως στο γήπεδο, αλλά μεταξύ του «Ηλίας Πούλλος» και του πάγκου.

Ο Ιανουάριος τελειώνει, η Ομόνοια αγωνίστηκε τέσσερις φορές μέσα στο μήνα αυτό, αλλά ο Ισμαήλ Σράντι αναμένεται να αγωνιστεί όταν φθάσει στο κατάλληλο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας (Αυτό λέχθηκε επίσημα). Την Κυριακή οι Μπρούνο, Λοΐζου και Μπάρκερ ήταν ωσεί παρόντες στο γήπεδο, ο Ζαχαρίου συνεχίζει να κάνει θεραπεία στο Βέλγιο, αλλά ο νεοαποκτηθείς δεν αγωνίστηκε.

Στο κέντρο της άμυνας οι Μίλετιτς, Λανγκ συνεχίζουν να παίζουν άσχημα. Συνθέτουν ένα ευάλωτο δίδυμο, αλλά ξεκινούν πάντα βασικοί ενώ –και αυτό είναι το εξοργιστικό- κανείς δεν έχει καταλάβει αν γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας με έναν ποδοσφαιριστή που θα  την κάνει συμπαγή.  Θυμίζουμε ότι σε 20 ματς πρωταθλήματος, η Ομόνοια δέχθηκε 19 γκολ. Θυμίζουμε επίσης ότι την περασμένη εβδομάδα γράφαμε ότι τα τέσσερα ματς με ανέπαφη εστία ήταν το καμουφλάζ της αμυντικής αδυναμίας.

Η Ομόνοια οφείλει να αντιδράσει για να μην πετάξει στα σκουπίδια όλη αυτή την προσπάθεια που έκανε το τελευταίο διάστημα. Βέβαια, ότι και να πει κανείς τούτες οι καταστάσεις, γυρίζουν μόνο με αποτελέσματα. Η ρότα θα αλλάξει μόνο με τις νίκες.

Προς το παρόν,  το «τριφύλλι» αυτοπυροβολείται. Ακριβώς αυτό κάνει με την πολιτική (;) του στις μετεγγραφές.  Αυτές, όπως όλοι ξέρουμε είναι όπλο για μια ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση