ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Το... πρώτο ταμείο είναι θετικό

Όλα καλά χθες, υπάρχει όμως η συνέχεια

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το ότι με το χθεσινό άφησε πίσω την παρουσία στη Δανία, η Ομόνοια δεν ισχύει. Μια θετική εμφάνιση που προκαλεί ενθουσιασμό δεν ακυρώνει με άμεσο τρόπο το τι έγινε στη Δανία. Αυτά είναι απλοϊκότητες.

Η κακή παρουσία θα μείνει όντως πίσω αν η Ομόνοια πραγματοποιεί, όχι συχνότερα, αλλά συχνότατα τέτοιες εμφανίσεις, θέτουσα εαυτήν σε τροχιά πρωταθλητισμού που είναι και το ζητούμενο. «Είμαστε μια ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο πρωτάθλημα». Αυτό είπε χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή. Που –ερωτηθείς σχετικά- είπε και κάτι για ενίσχυση. Ναι, το ρόστερ μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να είναι πλήρες και ανταγωνιστικό.

Το τι κατάφερε χθες η Ομόνοια με την όντως πολύ καλή εμφάνιση και την ευρύτητα της νίκης χθες στο ΓΣΠ, ήταν να γυρίσει το κλίμα προβληματισμού που είχε δημιουργηθεί. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό γεγονός για το κόσμο που έδωσε ξανά το παρόν του στο γήπεδο ( ανακοινώθηκαν 8924 εισιτήρια) που είδε χθες την ομάδα του να παρουσιάζει ελκυστικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, ούσα επαρκέστατη κεντροεπιθετικά με τις εμπνεύσεις και τη χημεία – όλο και βρίσκουν περισσότερη χημεία- των Ρομάν Μπεζούς ΚαρΊμ Ανσαριφάρντ, Γουίλλι Σεμέδο και Βέλικο Σίμιτς. Βεβαίως θα πρέπει να τους δούμε και απέναντι σε πιο συμπαγείς μεσοαμυντικές διατάξεις.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής έδειξε ξανά το ταλέντο, την ποιότητα και τη εκτελεστική του ικανότητα (μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε δυο φορές) εκθέτοντας τον κάθε ηλίθιο. 

Το …πρώτο ταμείο κρίνεται θετικό αλλά βασικό ζητούμενο είναι η αγωνιστική πρόοδος. Που σημαίνει καλή συνέχεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση