ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Με ιδανική ψυχολογία συνεχίζει….

Καλύτερα δεν γίνεται για το «τριφύλλι»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια πραγματοποίησε χθες  στη Λεμεσό την  καλύτερη της  φετινή εμφάνιση γιατί είχε συνέπεια, προσήλωση στο πλάνο, κλειστές γραμμές, έπαιξε συνδυαστικό σύγχρονο ποδόσφαιρο έδειξε αποτελεσματικότητα και είχε αέρα νικητή. Όλα αυτά ήταν γνωρίσματα… άτρωτης ομάδας. Άρα δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Ναι, ο Άρης ήταν μετριότατος, ναι ήταν το κακέκτυπο της ομάδας που ξέρουμε αλλά η χθεσινή του ανεπάρκεια ήταν κυρίως αποτέλεσμα της ανωτερότητας της Ομόνοιας. Η Ομόνοια χθες ήταν φοβερή ομάδα. Ο Άρης δεν ήταν στα μέτρα της. Με τέτοιες εμφανίσεις όπως τη χθεσινή η Ομόνοια έχει δικαίωμα να πιστεύει βάσιμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Με την άμυνα να περιορίζει τα λάθη στο ελάχιστο και την κεντροεπθετικη γραμμή να λειτουργεί δημιουργικά, συντονισμένα και γρήγορα η Ομόνοια ήταν χθες ομάδα υψηλών στόχων.

Το μόνο ψεγάδι ήταν η εκ νέου απώλεια πέναλτι Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Γιατί αν συνεχιστεί θα επιφέρει και άλλη ζημιά. Δεν είναι καιρός τώρα σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο της σεζόν να χάνονται τα πέναλτι το ένα πίσω από το άλλο.

Η Ομόνοια μετά και την χθεσινή μεγάλη εκτός έδρας νίκη, έχουσα ιδανική ψυχολογία λόγω της μεγάλης βελτίωσης της από την έλευση του Γιάννη Αναστασίου και εντεύθεν, συνεχίζει τη μάχη για την υλοποίηση των δύσκολων στόχων που  τίθενται ενώπιον της.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση