ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Η αχτίδα ελπίδας στο ζοφερό κλίμα

Μόνο ένα πράγμα μπορεί να φέρει σε ένα βαθμό αλλαγή διάθεσης στον πικραμένο κόσμο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια διανύει αυτές τις μέρες τη χειρότερη περίοδο από τον καιρό που ανέλαβε τα ηνία ο Σταύρος Παπασταύρου. Οι δυο συντριβές από ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, (από πλευράς αποτελεσμάτων), αποτελούν αποδείξεις περί τούτου.

Η Ομόνοια πληρώνει το κόστος των λαθών του καλοκαιριού - αναλογιστείτε τις μετεγγραφές που έγιναν και σκεφτείτε την προσφορά τους και βεβαίως την αδιανόητη καθυστέρηση στην ενίσχυση -αποδυνάμωση καλύτερα- τον Ιανουάριο. 

Δεν υπάρχει κάτι αγωνιστικό που αυτήν τη στιγμή που μπορεί να εμπνεύσει τον Ομονοιάτη ή έστω να τον κάνει να νοιώσει καλύτερα

Το ενδεχόμενο μη συμπερίληψης στην εξάδα είναι ορατό. Το υλικό, όσο ελλειπές και να είναι, μπορεί να μην είναι για πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι για δεύτερο γκρουπ. Εδώ μπαίνει άλλη μια αστοχία –από αστοχίες άλλο τίποτα- της ομάδας σχεδιασμού. Η πρόσληψη δυο προπονητών, που εκ των πραγμάτων δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Το ...χορτάρι είναι η απεικόνιση των τεράστιων λαθών του σχεδιασμού. Και ας ήταν το μπάτζετ το μεγαλύτερο που έχει διατεθεί επί εποχής Σταύρου Παπασταύρου. Αυτό το είπε στον ΣΠΟΡ FΜ 95 ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου. Το έχουμε και εμείς καταγράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

Τι γίνεται τώρα; Ρεαλιστικά δεν μπορεί κανείς να περιμένει κάτι από τον Τεχνικό Διευθυντή που έρχεται. Τα δε πράγματα θα πάρουν  καιρό μέχρι να μπουν σε άλλη βάση. Επίσης ρεαλιστικά, στον αγωνιστικό τομέα δεν μπορεί να γίνουν θεαματικά πράγματα, είτε φύγει ο Γιανίκ Φερέρα, είτε άπασα η ομάδα σχεδιασμού.

Αυτήν την ώρα με το τι έχουμε ενώπιον μας –δυστυχώς- είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού οι Ομονοιάτες που πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το κύπελλο και μετρημένοι στα δάκτυλα των δυο χεριών αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί να  μπει στην εξάδα.

 Δεν υπάρχει κάτι αγωνιστικό που αυτήν τη στιγμή  μπορεί να εμπνεύσει τον Ομονοιάτη ή έστω να τον κάνει να νοιώσει καλύτερα. Υπάρχει όμως κάτι μη αγωνιστικό που μπορεί να του προκαλέσει αίσθημα ευφρόσυνης. Να εκδοθεί ανακοίνωση ότι εταιρεία και σωματείο έχουν συμφωνήσει τη συνέχιση της συνεργασίας σε διαφορετική βάση. Αυτοί που έχουν την ευθύνη και πραγματοποιούν τις επαφές, έχουν καθήκον και υποχρέωση να φθάσουν σε αίσιο πέρας. Μακριά από εκατέρωθεν ευθυνοφοβίες, μαξιμαλισμούς, αγκυλώσεις και αδυναμία εκτίμησης  των αντικειμενικών  συνθηκών. 

Με το πιο πάνω, σε καμιά περίπτωση δεν υπονοώ ότι η αιτία αυτών των αγωνιστικών τραγικοτήτων είναι η μη εισέτι επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δυο φορέων.

Και κάτι τελευταίο. Όσοι φωνασκούν να φύγει ο Σταύρος Παπασταύρου ας ρωτήσουν στο λογιστήριο της εταιρείας πόσο είναι το ποσό μισθών που καταβάλλονται κάθε μήνα για να λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετά, ας πάνε σε ένα ...νομισματοκοπείο και κάθε μήνα να κόβουν αυτά τα λεφτά να τα δίνουν στους ποδοσφαιριστές και στο προσωπικό. Για να σώσουν την ομάδα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση