ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
30° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ο Μπεργκ, ο στόχος και το όνειρο

Δεν είναι στόχος η πρόκριση σε όμιλο του Τσάμπιονς Λινγκ, αλλά…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Είναι ένα όνειρο για την Ομόνοια οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λινγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χένινγκ Μπεργκ σε απάντηση που έδωσε στην κάμερα της cytavision όταν ρωτήθηκε για το αν η πρόκριση σε όμιλο της μεγαλύτερης Ευρωπαικής διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελεί στόχο η όνειρο για την ομάδα του. Η απάντηση δόθηκε από το Νορβηγό με χαμόγελο.

Βλέποντας κανείς τους αντίπαλους της Ομόνοιας στο β γύρο του Τσάμπιονς Λινγκ, στη συνέχεια, (στην περίπτωση που θα υπάρξει τέτοια συνέχεια), μέχρι την πρόκριση σε όμιλο του Τσάμπιονς Λινγκ, εύκολα καταλαβαίνει την τεράστια δυσκολία που εμπεριέχει το εγχείρημα. Και έτσι θα είναι τα πράγματα εφόσον η Ομόνοια δεν βελτιώσει τη βαθμολογία της στην Ευρώπη.

Άρα, ρεαλιστικός στόχος είναι η είσοδος σε όμιλο του Γιουρόπα Λινγκ. Βέβαια, αν ρωτούσε κανείς τον Χένινγκ Μπεργκ πέρυσι το καλοκαίρι αν η πρόκριση σε όμιλο του Γιουρόπα Λινγκ αποτελεί στόχο ή όνειρο, μάλλον η απάντηση του η ίδια θα ήταν. Εντάξει όνειρο δεν ήταν ακριβώς, άλλα δεν ήταν ούτε στόχος. Αν δεν εισερχόταν η ομάδα σε όμιλο θα υπήρξε απλώς στενοχώρια, αλλά και διατήρηση του απωθημένου της μη εισόδου σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Όχι αίσθηση αποτυχίας.

Πάντως από τότε που ο Χένινγκ Μπεργκ κάθισε στον πάγκο οδήγησε την Ομόνοια μια φορά στην πρώτη θέση, μια φορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και επίσης σε είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ.  Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα ακολουθήσει.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση