ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Not so fast, κύριοι της Πολεοδομίας

Έχει καταντήσει ανέκδοτο η αίτηση της Ομόνοιας για χορήγηση πολεοδομικής άδειας, για να αρχίσει το έργο ανακατασκευής του αθλητικού της κέντρου

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σε συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου που έγινε στις 29 Ιουλίου 2021 «εγκρίθηκε η κατά παρέκκλιση χορήγηση πολεοδομικής άδειας στο σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας για να προχωρήσει στη δημιουργία αθλητικού κέντρου στις εγκαταστάσεις του σωματείου στο Γέρι».

Έκλεισαν πέντε μήνες από την έγκριση και η Ομόνοια αναμένει ακόμη την πολεοδομική άδεια έτσι ώστε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα που είναι η κατάθεση αίτησης για έκδοση άδειας οικοδομής στον Δήμο Γερίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομόνοια υπέβαλε αίτηση στο Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως για χορήγηση πολεοδομικής άδειας μαζί με τα σχετικά έγγραφα και σχέδια για να αρχίσει το έργο ανακατασκευής του αθλητικού κέντρου στις 14 Μαρτίου 2019!

Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικοκοινωνικό έργο το οποίο θα μετατρέψει το υφιστάμενο προπονητικό κέντρο σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό χώρο

Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικοκοινωνικό έργο το οποίο θα μετατρέψει το υφιστάμενο προπονητικό κέντρο της ομάδας σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό χώρο για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Είναι επίσης αυτονόητο ότι θα ανοίξουν αρκετές θέσεις εργασίας τόσο κατά την ανέγερση, όσο και κατά τη λειτουργία του, σε χαλεπούς καιρούς για τους εργαζόμενους, αλλά και για το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Not so fast κύριοι της Πολεοδομίας. Δεν σας προλαβαίνουμε. Είναι υπερηχητικές οι ταχύτητες με τις οποίες εργάζεστε.

Υ.Γ. 1: Δεν ξέρω πάντως τώρα γιορτάρες μέρες αν κανείς εκεί στην Πολεοδομία σκέφτηκε να κάνει επί τέλους το δώρο στην Ομόνοια.

Υ.Γ. 2: Και στην περίπτωση που γίνει αυτό, η ουσία δεν αλλάζει καθόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση