ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ν. Παναγιώτου: Αξίζει μια πολύ καλύτερη μεταχείριση

Ούτε λεπτό δεν του έδωσε ο Κετσπάγια ενώ δεν πάει καιρός που τον αδικούσε ο Φερέρα με τον παίκτη να απαντά και στους δυο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Κύπρος έδωσε επίσημο αγώνα με τη Σκοτία και φιλικό με την Αρμενία και ο Τιμούρ Κετσπάγια χρησιμοποίησε τους 23 από τους 25 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Οι μόνοι που δεν έπαιξαν ήταν ο τερματοφύλακας Αλεξάντερ Σπόλιαριτς και ο Νικόλας Παναγιώτου.

Εκείνο που παραξένεψε είναι το γεγονός ότι δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στο Νικόλα Παναγιώτου, που τον τελευταίο καιρό όχι μόνο πήρε θέση βασικού στην Ομόνοια από το Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά διανύει και περίοδο πολύ καλής αγωνιστικής κατάστασης.

Είναι δικαίωμα του Τιμούρ Κετσπάγια να το κάνει. Προπονητής είναι, αυτός αποφασίζει. Αν θέλει ας βάλει και τον ...φροντιστή να παίξει. Εμείς έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε. Όπως και να του …ήρθε, αυτό που έκανε στο Νικόλα Παναγιώτου δημιούργησε κάκιστη εντύπωση για τον προπονητή της Εθνικής.

Το εύλογο ερώτημα είναι το εξής: Αφού ο παίκτης δεν άξιζε να παίξει ούτε λεπτό έστω και σε φιλικό, γιατί τον περιέλαβε στην αποστολή; Για να τον ταλαιπωρήσει σωματικά και ψυχολογικά και να τον στερήσει από την ομάδα του; Όποιο και να ήταν το κίνητρο του, εκείνο που κατάφερε ήταν ένα. Να εκθέσει τον εαυτό του.

Εκτεθειμένος έμεινε και ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα που δεν  θεωρούσε ικανό το συγκεκριμένο παίκτη να παίζει βασικός. Ήταν αφανής, μονίμως αναπληρωματικός και παίκτης με κομμένα φτερά. Το ίδιο προσπαθεί ανεπιτυχώς να κάνει τώρα σε  αυτόν και ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ανεπιτυχώς, γιατί σε αμφότερους απάντησε και απαντά μόνος του στο γήπεδο ο ίδιος ο παίκτης. Θα είχε απαντήσει πολύ νωρίτερα, αν του δίνονταν οι ευκαιρίες.

Στο παιδί αυτό αξίζει μια πολύ καλύτερη μεταχείριση και νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει να αμφισβητείται από κανέναν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση