ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Λ. Λοΐζου: Χόρεψε την ΑΕΛ στο ρυθμό του

Χάρμα οφθαλμών ο νεαρός διεθνής

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Θα είναι αστείο να συγκρίνουμε τον Λοΐζο Λοΐζου με οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στο χθεσινό αγώνα στο Τσίρειο.  Όποιος είδε το ματς αυτό από την τηλεόραση δεν θεωρεί την πιο πάνω διαπίστωση υπερβολική. Ήταν μάλιστα η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση του ποδοσφαιριστή από τότε που έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός (γεννήθηκε στις 18.7.2003) διεθνής χθες δεν ήταν καθόλου …νεαρός. Ήταν ο οργανωτής, ο καθοδηγητής, ο οδηγός ολόκληρης της ομάδας. Η μπάλα πέρναγε απ' τα πόδια του κι αυτός έπαιρνε τις αποφάσεις. Κι όταν κάποιος συμπαίκτης του πιεζόταν, ήξερε: η μπάλα στον Λοίζο, η πιο σίγουρη επιλογή.

Το δε γκολ που πέτυχε ανήκει στην κατηγορία των οπτικών απολαύσεων

Το δε γκολ που πέτυχε ανήκει στην κατηγορία των οπτικών απολαύσεων.  Ήταν ένας ονειρώδης συνδυασμός, με φινάλε μια…αδιανόητη ενέργεια αυτού του μικρού δαίμονα. Πάσα από το Γιαν Λέζιακς προς το Μάρκο Τσέποβιτς, κάθετη κίνηση του Σέρβου και πάσα την κατάλληλη στιγμή προς το Λοΐζο Λοΐζου που ήταν στο ύψος της περιοχής. Με κοντρόλ άδειασε έναν αμυντικό και με δεύτερη ταχύτατη κίνηση…χάζεψε και δεύτερο. Εξαπέλυσε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα. Ο δρόμος για τη νίκη-ανατροπή άνοιξε. Τον έκλεισε μετά ο ψηλέας.

Ο Λοΐζος Λοΐζου πέραν του ταλέντου που συνεχώς σμιλεύεται, ξεχωρίζει για το πάθος του και φυσικά για την τρομερή τεχνική του. Έχει όντως σπάνια τεχνική αυτός ο νεανίας.

Σταδιακά δε αποκτά προσωπικότητα, ενώ σε κάθε ματς δεν διστάζει να τα βάλει μ' όλους.

Χθες στο Τσίρειο χόρεψε την ΑΕΛ στο ρυθμό του…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση