ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ισοπέδωση της λογικής

Η κριτική από την «κριτική» έχει μεγάλη διαφορά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ζει μέρες τραγικές η Ομόνοια. Στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει πάρει ένα βαθμό, η εικόνα της είναι στο χειρότερο της σημείο από την έναρξη της σεζόν, κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός εξάδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κάτι που σαφώς και καταγράφεται ως minus στην ιστορία της –αν πραγματοποιηθεί θα το διαβάζει στο μέλλον ο Ομονοιάτης και θα το έχει βάρος στην καρδιά –και δυστυχώς τίποτα αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να κάνει τον Ομονοιάτη αισιόδοξο. Και έχει και ένα πρόγραμμα-βουνό η ομάδα με αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

 Η κανονική υπόσταση της ομάδας που λατρεύει, για την ώρα αγνοείται, Η χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά  από εννέα ολόκληρα χρόνια, η κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου και οι τρεις συνεχόμενες προκρίσεις σε Ευρωπαϊκό όμιλο έχουν …παραγραφεί. Η αιώνια παράδοση στη συμπεριφορά του φίλαθλου κόσμου, ειδικά στα μέρη μας και στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο, βρίσκει ξανά την εφαρμογή της. Το …ασανσέρ της αποθέωσης και της αποδόμησης των πάντων, σε κλάσμα δευτερολέπτου.

Το …ασανσέρ της αποθέωσης και της αποδόμησης των πάντων σε κλάσμα δευτερολέπτου.

Έχω διαβάσει πολλές αναρτήσεις οπαδών της Ομόνοιας στο διαδίκτυο για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Ο κάθε οπαδός (της κάθε ομάδας) έχει το δικαίωμα στην άποψη.

Πάντα με κριτική σκέψη και διάθεση, αλλά ποτέ με αχαριστία και ισοπέδωση της λογικής. Δυστυχώς αυτή η τελευταία τάση είναι η επικρατούσα. Επαναλαμβάνω. Σε αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο. Ελπίζω, γενικότερα, να είναι αλλιώς τα πράγματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση