ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ευρώπη, η ενίσχυση, ο ΤΔ και η επόμενη μέρα

Το κύριο θέμα αυτήν τη στιγμή στην Ομόνοια είναι χωρίς αμφιβολία το ιδιοκτησιακό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σε μια δύσκολη καμπή βρίσκεται η Ομόνοια. Τα πράγματα έγιναν άσχημα μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα. Η Ομόνοια, αυτήν τη στιγμή, δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση στην εξάδα και πρέπει να κοπιάσει προς τούτο.

Εννοείται ότι και η έξοδος στην Ευρώπη απαιτεί πολλή προσπάθεια αφού η ομάδα βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την προνομιούχα τρίτη θέση, κυρίως από δική της ολιγωρία.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα κλίμα σχεδόν ανυπόφορο για τον κόσμο

Και ενώ η ομάδα παλεύει για μια θέση στην Ευρώπη και όλα «φωνάζουν» για ενίσχυση, με το χρόνο να κυλά και να μην έρχεται πίσω, η Ομόνοια κινείται στις μετεγγραφές με τρόπο εξοργιστικό, έχουσα πραγματοποιήσει μια μόνο προσθήκη και μάλιστα με έναν παίκτη που προέρχεται από τραυματισμό και μακρά αποχή! Άρα με έναν παίκτη που δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα κλίμα σχεδόν ανυπόφορο για τον κόσμο που έχει ξεσαλώσει μέσα στα ΜΚΔ, σφόδρα διαμαρτυρόμενος κατά δικαίων και αδίκων.

Είναι επίσης το θέμα του ΤΔ που σταδιακά έχει εξελιχθεί σε κακόγουστο σήριαλ. Ούτε για την πρόσληψη του Γενικού Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος δεν πρέπει να χρειάστηκε τόσο χρονικό διάστημα. 

Η ομάδα σχεδιασμού και ο προπονητής, με τον τρόπο που λειτουργούν, δίνουν την ισχυρή εντύπωση σε όλους ότι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν. Κάτι που φυσιολογικά προκαλεί απορία στον κόσμο.

Όλα αυτά είναι προβλήματα για το τριφύλλι. Όμως υπάρχει το μείζον. Το…υπαρξιακό. Η μη εισέτι επίτευξη συμφωνίας μεταξύ εταιρείας και σωματείου για τη συνέχιση της συνεργασίας. Αυτή η εκκρεμότητα είναι αρκούντως επικίνδυνη. Ακούγονται  κατά καιρούς διάφορα – ανάλογα με το καφενείο που συχνάζει ο καθένας- αλλά η ουσία είναι ότι ενόσω δεν ανακοινώνεται, συμφωνία, η λογική λέει ότι δεν υπάρχει συμφωνία. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν υπάρχει επόμενη μέρα. Ναι, δεν υπάρχει επόμενη μέρα. Εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι οι σοβαροί επενδυτές όλου του πλανήτη ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ομόνοια.

Προσδοκία του κάθε υγιώς σκεπτόμενου Ομονοιάτη είναι όπως η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο συνδεθεί με την επίτευξη συμφωνίας. Γιατί αν δεν επιτευχθεί, ούτε η Ευρώπη, ούτε οι μετεγγραφές θα έχουν πια σημασία, ούτε βέβαια και ο ΤΔ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση