ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χένινγκ Μπεργκ: Είναι σαν τατουάζ!

Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Λευκωσίας ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Εμφανίστηκε χθες το απόγευμα μια είδηση στο «twitter» που εμπλέκει το Χένινγκ Μπεργκ ως έναν από τους υποψήφιους προπονητές για να αναλάβουν τον πάγκο της Εθνικής Πολωνίας, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γέρζι Μπρζέτσεκ.

Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει εγκυρότητα στα γραφόμενα. Δεν υπάρχει κατά τις ενδείξεις λόγος ανησυχίας για τον κόσμο της Ομόνοιας που ασφαλώς και έχει ως αίτημα τη σύναψη συμβολαίου ζωής με το Νορβηγό και μάλιστα ει δυνατό το συμβόλαιο αυτό να είχε υπογραφεί…χθες!

Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει εγκυρότητα στα γραφόμενα

Επί  των γεγονότων τώρα. Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι προπονητής της Ομόνοιας. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Λευκωσίας ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τότε θα είναι στον πράσινο πάγκο, ενώ δεν υπάρχει για την ώρα στον ορίζοντα κάτι που να παραπέμπει, είτε σε συνέχιση, είτε σε μη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών και πέραν του χρονικού σημείου λήξης του συμβολαίου.

Βέβαια τα πράγματα δεν μένουν ποτέ στάσιμα οπότε δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει την όποια εξέλιξη επί του θέματος. Αν στην πορεία των πραγμάτων ο Πολωνός προπονητής δεχτεί πρόταση από άλλη ομάδα που θα θεωρήσει ότι θα πρέπει να την αποδεχτεί, ασφαλώς θα το κάνει και δεν θα παραμείνει στην Ομόνοια.

Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει -αν και όταν φύγει ο Νορβηγός- αυτό που ισχύει είναι το εξής: Ο άνθρωπος αυτός είναι ο αναμορφωτής της Ομόνοιας. Την πήρε από τη μετριότητα τη ξανάκανε Ομόνοια και τη ξανάφερε στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, (έστω και αν τέλειωσε όπως τελείωσε η σεζόν η Ομόνοια ήταν εκεί που της άξιζε τη συγκεκριμένη στιγμή), και την έβαλε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Ευρωπαϊκό όμιλο, κάνοντας τον Ομονοιάτη ξανά περήφανο. 

Για όλα αυτά ο Χένινγκ Μπεργκ για την Ομόνοια και τον κόσμο της … είναι σαν τατουάζ. Δεν θα φύγει ποτέ!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση