ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Γιάννης Κούσουλος: Η επιστροφή αγνοείται

Έγινε η ανάρτηση από τον παίκτη, αλλά το ερώτημα παραμένει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δεν υπάρχει κανένα φύλλο στατιστικής που να καταγράφει πιστά την πολυτιμότητα του Γιάννη Κούσουλου στην περσινή εξαιρετική σεζόν της Ομόνοιας που έχει να επιδείξει ως «παράσημα» την κούπα του πρωταθλητή και την πρόκριση σε όμιλο Ευρωπαϊκού θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών στο πρωτάθλημα (35) και στην Ευρώπη (10) που του απονέμει αυτήν την πολυτιμότητα, αλλά η όλη του παρουσία, που έβγαζε τεράστια προσπάθεια, ατσάλινη θέληση, ψηλό βαθμό επιβλητικότητας, άφθονη ενέργεια, θαυμαστή αφοσίωση και επιμονή για τη νίκη. Όλα αυτά συνοδευόμενα από ηγετική ικανότητα. Εξ’ού και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ένας πραγματικός πολεμιστής, έτοιμος να θυσιαστεί για την ομάδα. Ένας τύπος παίκτη που όλοι οι προπονητές και οπαδοί θα ήθελαν στην ομάδα τους.

Ένας πραγματικός πολεμιστής, έτοιμος να θυσιαστεί για την ομάδα

Φέτος έπαιξε μόνο στον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και από τότε είναι μονίμως στο απουσιολόγιο με τον Χένινγκ Μπεργκ να δηλώνει μάλιστα άγνοια για το πότε θα επιστρέψει. Ούτε η επίσημη Ομόνοια δηλώνει γνώση επί του θέματος της επιστροφής.

Μετά και τη δήλωση του Νορβηγού προπονητή, ήταν φυσικό η ανησυχία του κόσμου να ενταθεί. Βέβαια η ανησυχία σε τέτοιες περιπτώσεις συνοδεύεται και από σενάρια, που είναι συνήθως αρνητικά. Έτσι λειτουργεί η ανθρώπινη φύση…

Η ανάρτησή του Γιάννη Κούσουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αποτέλεσμα του γεγονότος ότι ο παίκτης έχει απορροφήσει την αύξηση του αισθήματος της ανησυχίας που διακατέχει τον κόσμο για την κατάσταση του. Ο Γιάννης Κουσουλος συστήνει υπομονή στους φίλους της Ομόνοιας, συνοδεύων το μήνυμά του με τρία τριφύλλια. Ναι μεν καθησυχάζει τον κόσμο, σε ένα βαθμό -είπαμε τα σενάρια δίνουν και παίρνουν όταν δεν υπάρχει γνώση-, αλλά δεν διαφωτίζει ποσώς περί του χρονικού σημείου της επανόδου.

Ο κόσμος τρέφει άπειρο σεβασμό και αγάπη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και τον θέλει πίσω στην ομάδα. Αλλά ενώ έχει να παίξει για ένα ολόκληρο δίμηνο, ακόμη κανείς δεν (φαίνεται να) ξέρει πότε θα επιστρέψει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση