ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας κόμπος δεν λύνεται με το τέντωμα των άκρων

Το θέμα Λοΐζου ουδόλως ωφελεί την υγεία της Ομόνοιας

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Την ώρα που η Ομόνοια θα έπρεπε να είναι με τα …χίλια συγκεντρωμένη στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης στη Γάνδη, ένα ματς από το οποίο εξαρτώνται σημαντικά πράγματα για την Ομόνοια, (δεν είναι βέβαια το φαβορί απέναντι στους Βέλγους), οι προβολείς του ενδιαφέροντος στρέφονται στο θέμα Λοΐζου Λοΐζου που ξανά- ξεφύτρωσε ανήμερα ενός άλλου σημαντικού ματς (!)

Αυτού με τον Απόλλωνα για τη διεκδίκηση του Σούπερ Καπ. Παιζόταν ένας τίτλος. Ματς που έχασε η Ομόνοια, όχι βέβαια γιατί η προσοχή των παικτών ήταν στραμμένη στο θέμα Λοΐζου, αλλά γιατί ήταν κατώτερη από τον αντίπαλο.

Όλα άρχισαν από πέρυσι όταν πρόσωπα του στενού κύκλου του Λοΐζου Λοΐζου θεώρησαν ότι η Ομόνοια στέρησε στον ποδοσφαιριστή την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα

Όλα άρχισαν από πέρυσι όταν πρόσωπα του στενού κύκλου του Λοΐζου Λοΐζου θεώρησαν ότι η Ομόνοια στέρησε στον ποδοσφαιριστή την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα όπου θα είχε πολύ καλύτερες απολαβές και γενικότερες προοπτικές, απορρίψασα την πρόταση της Βελγικής Μπρυζ για την απόκτηση του.

Σημειώνεται ότι η Ομόνοια, που δεν αρνείται στον ποδοσφαιριστή ένα καλύτερο μέλλον, θεώρησε τότε- σωστά ή λάθος, ο χρόνος θα δώσει την απάντηση- ότι το timing δεν ήταν το κατάλληλο για τη μετακίνηση τον παίκτη και ότι θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες λόγω της ηλικίας του και των οριζόντων  που ξανοίγονται μπροστά του λόγω της ποιότητας του.

Το υφιστάμενο συμβόλαιο του Κύπριου διεθνούς μεσοεπιθετικού έχει ισχύ μέχρι το Ιανουάριο του 2024, με απολαβές που θα ζήλευε ο κάθε νέος της ηλικίας του. Γνωρίζουμε και τα ποσά και τα «μπόνους», αλλά κρίνουμε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τα αναφέρουμε.

Η Ομόνοια πριν από κάποιο χρονικό διάστημα πρότεινε στον παίκτη πρόωρη επέκταση συμβολαίου για ένα χρόνο με παράλληλη σημαντική αύξηση απολαβών με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να αρνείται μέχρι στιγμής να αποδεχτεί την πρόταση.

 Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται ότι έγινε πρόσφατα  πρόταση από Ολλανδική ομάδα για την απόκτηση του, με την Ομόνοια να προτάσσει ότι όντως έχει δεχτεί μια πρόταση πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτή η πρόταση όμως –πάντα κατά την Ομόνοια- αφορούσε δανεισμό του ποδοσφαιριστή, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο ποδοσφαιριστής την προηγούμενη του ματς με τον Απόλλωνα ανέφερε στον προπονητή του ότι νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και η απόφαση στην Ομόνοια ήταν η μη συμπερίληψη του στην αποστολή για το ματς.

Είναι φυσιολογικό η διοίκηση της Ομόνοιας και ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου να νοιώθουν έντονη δυσαρέσκεια για την όλη κατάσταση. Κατάσταση όμως που κανένα Ομονοιάτη δεν ικανοποιεί

Δεν εμβαθύνουμε στο γεγονός. Δεν το αναλύουμε. Από την στιγμή κατά την οποία υφίσταται, θεωρούμε απλώς, πως δεν πρέπει να υφίσταται. Βλάπτει σοβαρά την υγεία της Ομόνοιας.

Αυτό που ξέρουμε είναι το εξής: Ένας κόμπος δεν λύνεται με το τέντωμα των δύο άκρων.

 ΥΓ: Να εξηγήσει κάποιος στο μικρό ότι τεράστιοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την πρ΄σσινη φανέλα ήλθαν κατά καιρούς σε διαφωνία με την Ομόνοια. Το αν είχαν δίκιο η όχι δεν είναι η ουσία. Η ουσία είναι ότι κανείς τους, δεν βγήκε ...κερδισμένος από τη διαφωνία.

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση