ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ένας… cool τύπος

Ο Χένιγκ Μπεργκ και η ηρεμία του

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Θα δούμε… Κοιτάζουμε αλλά πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους στο μπάτζετ που διαθέτουμε. Αν δεν βρούμε, θα συνεχίσουμε με τους παίκτες που έχουμε. Δεν είμαστε απελπισμένοι για μετεγγραφές, αλλά κάθε ομάδα κοιτάζει αν είναι εφικτό να ενισχυθεί».

Αυτά είπε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το χθεσινό ματς, όταν ρωτήθηκε για τις μετεγγραφές. Πολύ cool αντιμετώπιση σε ένα θέμα που απασχολεί έντονα τους Ομονοιάτες που τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει έντονη μουρμούρα για το ότι η ομάδα δεν έχει κάνει ακόμη μετεγγραφή και ο μήνας έχει πατήσει την 23η μέρα.

Με βάση τα όσα διαρρέουν, μια μετεγγραφή είναι σίγουρη. Αυτή του τερματοφύλακα που αναμένεται να κλείσει από στιγμή σε στιγμή. Από κει και πέρα δεν υπάρχει …κατεύθυνση για τον κόσμο.

Ο Νορβηγός έχει ως χαρακτηριστικό και την ηρεμία. Το βλέπουμε σε όλη του τη συμπεριφορά στο γήπεδο, στις αντιδράσεις του ανάλογα με την περίπτωση,ς ακόμη και στον τρόπο που πανηγυρίζει. Όταν υψώνει την αριστερή γροθιά προς τον κόσμο δείχνει χαρούμενος όμως σε πλαίσιο που ποτέ δεν αγγίζει την υπερβολή. Στο γήπεδο από το πάγκο πατά enter, για ενενήντα λεπτά (πατά) τα κουμπιά και δίνει αποδεδειγμένα σωστή κατεύθυνση στην ομάδα, αψηφώντας τα σχόλια που γίνονται για το σφικτό ρόστερ.

Η ηρεμία του Νορβηγού απλώνεται στην ομάδα στη μεγάλη πλειοψηφία των παιχνιδιών. Μόνο σε ένα ματς –αυτό με την Πάφο- οι παίκτες έδειξαν να μην έχουν καθαρό μυαλό.

«Δεν είμαστε απελπισμένοι για μετεγγραφές», τονίζει ο Σκανδιναβός. Δήλωση που βγάζει και αυτή την ηρεμία του. Με άλλα λόγια, «Δεν απελπιζόμαστε γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό». Δεν είπε ότι «δεν θέλουμε να κάνουμε μετεγγραφές» είπε ότι « δεν καιγόμαστε για μετεγγραφές».

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρα δεν πιστεύει ότι υπάρχουν σοβαρά κενά στην ομάδα και έχει τις δυνατότητες να υλοποιήσει τους στόχους της χωρίς βοήθειες. Αυτός  ο Cool τύπος, με τη συναισθηματική ηρεμία που δείχνει ότι δεν βιάζεται , δεν αγχώνεται και δείχνει πως , ότι κάνει, είναι απολύτως ελεγχόμενο, είναι ο αρμοδιότερος όλων να κρίνει τα πράγματα για την ομάδα που προπονεί. Ανεξαρτήτως, διαφωνιών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Πυροβολήστε  τους !

Πυροβολήστε τους !

Αυτό που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές την φετινή χρονιά και θα βιώσουν κυρίως την επόμενη είναι βασανιστήριο
Πέτρος Παπαγιώργης
X