ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η διαφορά

Ο κόσμος τώρα εμπιστεύεται την ομάδα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια κατάφερε να ανανεώσει την συνεργασία της με τους Μίκαελ Λούφτνερ, Τόμας Χούμποτσαν και Χαράλαμπο Κυριακίδη, Έχει, οπως  αναμενόταν, ανανεώσει τη συνεργασία του ο Χένινγκ Μπεργκ.

Οι κινήσεις έχουν χαροποιήσει τον κόσμο της Ομόνοιας που βλέπουν να συνεχίζεται η δουλειά στο περσινό τέμπο. Της μεθοδικότητας, της οργάνωσης και της αποδοτικότητας. Κάτω από την ομπρέλα της οικονομικής υγείας.

Ο κόσμος αναθαρρημένος και ξαλαφρωμένος μετά από χρόνια βλέπει τα πράγματα διαφορετικά

Οι περσινές κινήσεις, πλην λιγοστών εξαιρέσεων, έγιναν σε καλό χρονικό σημείο και με βάση το πλάνο που είχε τεθεί. Το δε βασικότερο ήταν ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία κρίνονται, εκ του γηπέδου, επιτυχημένες. Δεν είναι και λίγο πράγμα να αλλάξεις όλο σχεδόν το υλικό που υπάρχει και να φτιάξεις ομάδα απαιτήσεων Έστω και αν αυτή είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία, βαριά φανέλα και χιλιάδες κόσμο να την ακολουθεί.

Η φετινή δουλειά που έχει να κάνει η ομάδα σχεδιασμού είναι σαφώς ευκολότερη από την περυσινή. Δεν αναμένει ο κόσμος μεγάλες αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας. Η βάση έχει ήδη σχηματιστεί. Αναμένονται κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις που θα καθιστούν την ομάδα ακόμη πιο ισχυρή.

Ο κόσμος, αναθαρρημένος και ξαλαφρωμένος μετά από χρόνια βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Με αυτά που είδε από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι σήμερα έχει αλλάξει στάση απέναντι στην ομάδα. Δεν υπάρχει ούτε γκρίνια, ούτε μεμψιμοιρία, ούτε τάση κριτικής από το μέσο οπαδό. Οι υπερβολικοί και οι καθ’ έξιν αρνητικοί πάντα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες ανά το παγκόσμιο. Αυτοί θα είναι παρόντες και πάντα  θα βρίσκουν κάτι να λένε.

Η εμπιστοσύνη του Ομονοιάτη προς την ομάδα του –είτε αγωνιστικώς είτε ως γενικότερο οικοδόμημα- έχει επανέλθει.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά από το πριν.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X