ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άστεγοι στα λαμποργκίνι τους

Άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και μια απορία

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Στο επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας οδηγήθηκαν σήμερα ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς και ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου σύμφωνα και με σχετικό δικαστικό ένταλμα το οποίο αφορά υποψία για χειραγώγηση αγώνα.

Οι δυο τους είχαν συλληφθεί χθες μετά από σχετική μαρτυρία που υπήρχε εναντίον τους σε σχέση με τον αγώνα Αγίας Νάπας- Οθέλλου.

Οι προσωποκρατήσεις των δυο είναι το κερασάκι στην τούρτα όλου αυτού του θορύβου που έχει ουσιαστικά ξεσηκωθεί με τις δηλώσεις Σταύρου Παπασταύρου

Η δικαστής ενέκρινε την 8ήμερη προσωποκράτηση των ύποπτων. Αυτό γίνεται για να μην έχουν την ευκαιρία οι ύποπτοι να κινούνται ελεύθερα και να καταστρέψουν, ή  να εξαφανίσουν ενδεχομένως στοιχείο, ή στοιχεία χρήσιμα για την υπόθεση.

Προσωπικά θεωρώ το γεγονός ως μια από τις καλύτερες ειδήσεις που έχει συμβεί διαχρονικά στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Όχι πως έχει επέλθει κάτι ουσιαστικό, αλλά γιατί κάποιοι επιτήδειοι στο χώρο του ποδοσφαίρου, που θεωρούν ότι έχουν το μονοπώλιο της ευφυΐας, έχουν πάρει το μήνυμα ότι δεν είναι άτρωτοι. 

Η Αστυνομία δια των ανακριτών, θα προσπαθήσει να συλλέξει μαρτυρίες και τεκμήρια για να στοιχειοθετήσει την υπόθεση της. Ενδεχομένως να μην τελειώσει η διαδικασία, ή να προκύψει κάτι νέο, οπότε θα ανανεωθεί το διάταγμα. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να συλλέξουν τα στοιχεία και να παραπεμφθούν στο δικαστήριο για ορισμό ημερομηνίας ακρόασης και να τους τεθούν περιοριστικοί όροι.

Το άλλο ενδεχόμενο είναι να αφεθούν ελεύθεροι και οι ανακρίσεις να συνεχιστούν.

Οι προσωποκρατήσεις των δυο είναι το κερασάκι στην τούρτα όλου αυτού του θορύβου που έχει ουσιαστικά ξεσηκωθεί με τις δηλώσεις Σταύρου Παπασταύρου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας.

Η υπόθεση απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη, αλλά και τη γενικότερη. Η άμεση διαλεύκανση της από τους αρμόδιους φορείς αποτελεί αναγκαιότητα.

Το τι θα γίνει δεν το γνωρίζουμε. Ούτε ξέρουμε αν έχει αρχίσει ο καθαρισμός του σταύλου του Αυγεία. Αν μας ρωτάτε, μακάρι να έχει αρχίσει.

Θα μάθουμε άραγε σε αυτόν τον τόπο το πως οι άστεγοι αποκτούν Λαμποργκίνι;

Και εννοείται ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για το ποδόσφαιρο.ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Πυροβολήστε  τους !

Πυροβολήστε τους !

Αυτό που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές την φετινή χρονιά και θα βιώσουν κυρίως την επόμενη είναι βασανιστήριο
Πέτρος Παπαγιώργης
X