ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από τον καιρό της… LTV

Οι αμφισβητούμενες φάσεις είναι ένας διαχρονικός μπελάς

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Απορίες και αντιδράσεις προκαλούνται από φιλάθλους σχετικά με τη συνεχιζόμενη τακτική της Cytavision να μην συμπεριλαμβάνει τις αμφισβητούμενες φάσεις στα στιγμιότυπα που «ανεβάζει» το κανάλι μετά τα παιχνίδια στο YouTube.

Η προβολή των στιγμιότυπων είναι αρμοδιότητα της Cytavision. Ωστόσο, με βάση την πληροφόρηση, υπάρχει συνεννόηση με την ΚΟΠ να αποφεύγεται η συμπερίληψη των αμφισβητούμενων φάσεων στα στιγμιότυπα.

Η μερίδα των φιλάθλων που διαμαρτύρεται θεωρεί ότι αυτή η τακτική εμποδίζει το φίλαθλο να διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη για τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Επί του θέματος υπάρχουν διάφορες παράμετροι. Για να διαμορφώσει κανείς ολοκληρωμένη άποψη πρέπει πρώτα να ξέρει τους κανονισμούς διαιτησίας. Όχι βέβαια την κάθε υποπαράγραφο, ούτε τα στοιχειώδη, αλλά τα βασικά.

Γιατί τυφλός ων, λόγω φανατισμού, απλούστατα δεν βλέπει (το φάουλ)

Επαναλαμβάνεται. Τα βασικά. Πόσοι είναι αυτοί που τα ξέρουν; Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν είναι πολλοί. Αυτοί που τα ξέρουν αποτελούν μειοψηφία.

Η προβολή αμφισβητούμενων φάσεων, όσο συνεχίζεται προκαλεί συζητήσεις και αυξάνει την ένταση αφού οι «αντιμαχόμενοι» δεν πρόκειται να συμφωνήσουν ποτέ.

Επίσης αυτός που θα δει τα στιγμιότυπα για να διαμορφώσει άποψη πρέπει να μην είναι φανατίλας. Όταν λέμε φανατίλας, δεν εννοούμε κατανάγκην αυτόν τον πιθανότατα …καμένο που πάει στο γήπεδο για να ρίξει αντικείμενα, να δείρει, να ανάψει πυρσούς και να κάνει επεισόδια ( αυτές τις ορδές των βαρβάρων τις ξέβρασε η ποδοσφαιρική κοινότητα με την κάρτα φιλάθλου).

Εννοούμε αυτόν που είναι επώνυμος οπαδός ή και στέλεχος ΔΣ ομάδας που ενώ βλέπει τον παίκτη της ομάδας του να διαπράττει …απόπειρα φόνου κατά του αντιπάλου, ξελαρυγγίζεται βρίζοντας το διαιτητή που καταλόγισε φάουλ σε βάρος του… αποπειραθέντος ! Γιατί τυφλός ων, λόγω φανατισμού, απλούστατα δεν βλέπει (το φάουλ)

Αν ρωτήσετε στη Cytavision θα σας πουν πόσοι τέτοιοι έπαιρναν προηγουμένως τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν γιατί προβλήθηκαν σε στιγμιότυπα συγκεκριμένες φάσεις που κατά τη γνώμη τους στρέφονταν εναντίον της ομάδας τους και άλλες που ήταν υπέρ της –πάλι κατά τη γνώμη τους- δεν προβλήθηκαν.

Η ακόμη και στη ζωντανή μετάδοση, όπου κατά τους ίδιους μια φάση προβαλλόταν περισσότερες φορές από μια άλλη. Άκρη δε βρισκόταν. Ούτε θα βρεθεί...

Το ίδιο γίνεται τώρα σε PrimeTel και Cablenet που προβάλλουν τις αμφισβητούμενες φάσεις. Το ίδιο γινόταν ακόμη και στην πάλαι ποτέ LTV.

Η ιστορία είναι παλιά. Το επίπεδο της αθλητικής (και όχι μόνο) ζωής πιάνει δάπεδο από ανέκαθεν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X