ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περίοδος χάριτος, τέρμα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Τρέχουν (επί τέλους) για κεντρικό αμυντικό στην Ομόνοια, συνεχίζουν να «μετρούν» ποιοί θα φύγουν για να εγγραφεί αυτός και ο Νίκαντρο Μπρέβελντ, (όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα αποχωρήσει από τον κατάλογο ο Αμίρ Αγκάγιεφ), ενώ προσβλέπουν στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας, έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά στόχων. Γιατί, είναι ηλίου φαεινότερο, το ότι αν εξέλθει της τροχιάς, οι συνέπειες, (οικονομικές και άλλες), μόνο ευχάριστες δεν θα είναι.

Αυτά όσον αφορά τη ρουτίνα της επικαιρότητας. Όσοι όμως βλέπουν τα πράγματα λίγο πιο πέρα από την επιφάνεια, έχουν διακρίνει κάτι άλλο, σαφώς σημαντικότερο στα τρέχοντα θέματα της Ομόνοιας. Αυτό το σαφώς σημαντικότερο πηγάζει και εκ των πληροφοριών, αλλά και εκ των πρόσφατων γεγονότων.

Δηλαδή: Η απόφαση για απόκτηση κεντρικού αμυντικού πάρθηκε μετά από έντονη πίεση των μελών του Δ.Σ. προς στον Νίκο Νταμπίζα. Η ομάδα παρουσίαζε αυτό το εμφανέστατο κενό από τα Ευρωπαϊκά ματς, φτάσαμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η Ομόνοια πήρε δυο μέσους (Νίκαντρο Μπρέβελντ, Στεφάν Αζίζ) και έναν κήπερ (Ντάριο Κρέσιτς, αναγκαστικά), αλλά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού δεν υπήρχε ιδιαίτερη ζέση από τον Ελλαδίτη τεχνικό. Έτσι η παρέμβαση του ΔΣ, κρίθηκε, εκ των πραγμάτων, αναγκαία.

Έγινε και κάτι άλλο. Μετά τη Δευτεριάτικη συνεδρία του ΔΣ ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου ξεκαθάρισε ότι το σαφές μήνυμα για άμεση βελτίωση, μεταφέρεται σε ποδοσφαιριστές και αρμόδιους. Επαναλαμβάνεται «αρμόδιους». Δηλαδή η νότα, δεν άφησε ανέγγιχτο τον τεχνικό διευθυντή. Αυτό, δεν ξανασυνέβη στο παρελθόν.

Μέχρι τώρα, με βάση τα γεγονότα, ο Τεχνικός Διευθυντής, απολάμβανε το «ελεύθερο» να κάνει ότι θέλει σε σχέση με την ενίσχυση της ομάδας και τη γενικότερη διαχείριση του υλικού. Τώρα πια του ασκείται ο (πρέπων) έλεγχος. Δεν είναι στα… σχοινιά ο Ελλαδίτης, αλλά η περίοδος χάριτος τέλειωσε.

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X