ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τορναρίτης για Σαρφό και Χριστοδουλίδη!

Πως σύνδεσε τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ με τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διαδικτυακός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει στις τάξεις του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την αποψινή εκδήλωση των «μαυροπρασίνων» με καλεσμένο τον υποψήφιο Νίκο Χριστοδουλίδη.

Επιφανείς και απλοί Ολυμπιακοί αναπτύσσουν έντονους διαλόγους για την αποψινή εκδήλωση με φόντο και τις προεδρικές εκλογές. Στη συζήτηση μπήκε και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης όπως και ο Δήμος Γεωργιάδης.

Σε ένα από τα πολλά σχόλια του Χριστόφορου Τορναρίτη (το συγκεκριμένο ήταν απάντηση προς τον Δήμο Γεωργιάδη), ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

Αναλυτικά:

Αγαπητέ Δήμο,

Καταλαβαίνω την πίεση που δέχεστε . Εδώ παρακολουθούν ακόμα και τα likes …

Σαν το νεο πολιτικό αίμα τις οικογένειας Γεωργιάδη που πήρε τόσα πολλά από τον Ολυμπιακό συνεχίζεις και να ξέρεις πως στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα σε ψηφίσω . Η ζωή κυλά και όλα αλλάζουν .

Αυτά που γράφεις δεν είναι η αλήθεια . Να ερθεις να με συναντήσεις όποτε θέλεις να σου κάνω μαθήματα ανθρωπιάς - συναισθηματικής και πνευματικής παιδείας .

Πέρυσι έχοντας την Παεεκ πάλεψες και καλά έκανες να πάει ο Ολυμπιακος δεύτερη κατηγορία αντι η ομάδα σου .

Το 2018 έναντι 100,000€ αμοιβής φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αναστασιάδης στο σωματείο . Εγώ ευτυχώς ήρθα μετά και τα βρήκα , και τον ευχαριστούμε για αυτό .

Το σωματείο μας ζήτησε από τον Κύριο Νουρή να φέρει τον Σαρφό στην Κύπρο αλλά επηρεασμένος από δημοσιεύματα μας απέρριψε το αίτημα . Ευτηχώς πήρα προσωπικά τηλ τον Κύριο Νίκο Χριστοδουλίδη και με ενέργειες αστραπή ηρθε ο Σαρφο στην Κύπρο . Δεν θε εισέλθω σε λεπτομέρειες .

Το σωματείο μας δέχεται τα τελευταία 4 χρόνια εξευτελισμό και επιθέσεις καταστροφής από την ηγεσίας της ΚΟΠ στα γήπεδα και στα τηλεοπτικά δικαιώματα …

Έχω επανειλλημένα ενόχληση για αυτό τον Κύριο Αβέρωφ δεν θα μπω στης λεπτομέρειες . Ο πατέρας σου ο Κλεάνθης τα ξέρει καλύτερα από όλους .

Με βάση αυτές τις συνθήκες και πολλές άλλες ενεργό πάντα για το πως το καλώς νοούμενο του σωματείο μας…

Όσο για τον αδελφό μου να τον θυμίσω όταν το 1959 ο Γλαύκος Κληρίδης υποστήριξε τον Μακαρειο έναντι του πατέρα του !!

Σταματάτε να μας ενοχλείτε και να αντλείτε φως από εμάς …

Ψάξετε μέσα σας για τις απαντήσεις ;

Η εκδήλωση θα γίνει ως ήταν προγραμματισμένη αλλά λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις προτροπές σας αντι να φέρουμε 4 με 5 χιλιάδες άτομα θα μείνουμε στα 700-800.
Πάντα με Αγάπη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση