ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι θα πουν για το Μακάρειο;

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η διοίκηση της εταιρείας της Ομόνοιας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μεταφοράς της ομάδας στο Μακάρειο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έγινε και η συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Παπασταύρου και τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Για το χώρο του Μακαρείου είχε ενδιαφερθεί και ο ΑΠΟΕΛ στο πρόσφατο παρελθόν ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

«Το Μακάρειο είναι μπλεγμένη υπόθεση και το ενδιαφέρον έχει αποσυρθεί», είχε δηλώσει τον Μάιο του 2018 στο ΡΙΚ ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος σημείωσε ότι έχει βρεθεί άλλος χώρος για την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, «φωτογραφίζοντας» την περιοχή που βρίσκεται το δημοτικό στάδιο της Λακατάμιας.

Πάντως, οι ενέργειες που είχε κάνει τότε ο ΑΠΟΕΛ για το Μακάρειο είχαν προκαλέσει την αντίδραση της Ομόνοιας, με τις δυο ομάδες να μπαίνουν σε ένα «πόλεμο» ανακοινώσεων.

Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει τοποθέτηση ή αντίδραση, αυτή τη φορά από πλευράς ΑΠΟΕΛ, για το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για το Μακάρειο, όπως συνέβηκε αντίστροφα πριν από δυο περίπου χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

1427

1427

Δεν λέει να αλλάξει η κατάσταση
24sports team
 |  HOT SPOT
X